Last news in Fakti

18 Януари, 2024 05:35 2 070 34

Христо Проданов: Тагарев е подлога на американците

  • христо проданов-
  • депутат-
  • тодор тагарев

Военният ни министър е служил на украинското правителство, а сега на Вашингтон, заяви депутатът от БСП

Христо Проданов: Тагарев е подлога на американците - 1
Снимка: БГНЕС

Ако "Възраждане" и ИТН ни бяха поканили да внесем заедно жалбата в КС срещу промените в Конституцията, щяхме да се присъединим. Това заяви депутатът от БСП Христо Проданов в студиото на "Денят ON AIR".

Такава покана обаче не е имало, за да могат да се запознати с мотивите на жалбата. Той е категоричен, че БСП е против направените промени. Позиция, която от "Възраждане" според него не са изразили ясно с гласуване, тъй като са напуснали залата.

"Президентът не атакува частта за съдебната власт, изглежда, че той защитава там, където е накърнен неговият интерес и правомощия. Не бива да се правят промени в Конституцията заради определен човек - да, прекали със служебните правителства, около 14 000 души в държавната администрация бяха уволнени", заяви Проданов.

БСП няма своя номинация за съдия в Конституционния съд, защото по думите на депутата, решението вече е ясно.

"Ясно е, че сглобката се е спряла върху двете кандидатури на - Белазелков И Атанасова. Кандидатът на "Възраждане" е очевидно проформа. Сглобката се е разбрала, че тези двама ще бъдат, техните качества няма да ги коментирам, можеха да бъдат намерени по-стойностни хора, особено Десислава Атанасова - чисто конституционно - не може човек, свързан с политическа партия, да бъде конституционен съдия", коментира депутатът от БСП пред Bulgaria ON AIR.

Очакванията на Проданов са да има "големи пазарлъци" покрай предстоящата ротация на правителството, а след това и при назначенията в регулаторните органи.

Той разкритикува частичния Шенген, който правителството отчита като голям успех.

"Това е едно голямо нищо - остават опашките по границите. Шенгенските граници трябва да бъдат премахнати, защото ние отдавна изпълняваме всички критерии. Австрия продължава да се подиграва с нас. Жалко е, че нашето правителство не защити националния интерес и да каже, че ние не сме втора ръка хора. 3% от товарите са по въздух и вода, икономиката няма да усети това, което в момента правителството нарича голям успех", категоричен е Проданов.

Депутатът подчерта също, че Пеевски и Борисов управляват, без да се крият: "Не може да разпределянето на баницата да скрепиш в основния закон".

Критика депутатът изрази и към военния министър Тодор Тагарев.

"Той е служил на украинското правителство, той е подлога и слуга на американците, опитва се да вкара България във война. Опитва да прави България фронтова държава. Виждаме, че проблемът няма как да се реши на бойното поле, тази война ще свърши на масата на преговори. Все повече лидери са на същата позиция, а българският военен министър ни бута", каза още Христо Проданов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тагаренко

    34 8 Отговор
    министъра на войната !

    Коментиран от #5, #24

  • 2 Петър

    35 7 Отговор
    Тагарев-подлога, ха, ха, ха.
  • 3 Пък ти на Путин

    13 37 Отговор
    А сега де!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бабугер

    44 6 Отговор
    Най- безплатната подлога. До къде ли не стига човешката потна душичка за своите егоцентрични мигове!?
  • 7 А ти

    17 39 Отговор
    на каката и Кремъл !
  • 8 Боруна Лом

    32 5 Отговор

    До коментар #5 от "Че е министър, министър е.":

    ИМА И МНОООГО ПАРЕ! ПОЛУЧЕНИ ЗА ПОДАРЕНАТА СИ ДУША НА ОБОРА!
  • 9 Нури

    38 10 Отговор
    Тагарев е Предател
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 123

    31 10 Отговор
    Подлога е, вреди на България!
  • 12 Уррааа другари

    11 26 Отговор
    Еее другари много зор уаа..да пазите тоз путин уааа..някой ден ще пратите някой да помага и на място в окопите уааа..няма да давате акъли само от диваните уааа

    Коментиран от #32

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Топките на Тагаренко

    33 3 Отговор

    До коментар #5 от "Че е министър, министър е.":

    И как точно "се опъва" Тагаренко на Путин. Те по приказки и пълен слугинаж към САЩ, много шушумиги "се опъват" на Путин.Тагаренко перифразира Вазовото стихотворение така- "всичко българско и родно - мразя, харча и пилея". Топките на Тагаренко отдавна са спиртосани в бурканче някъде в Украйна.

    Коментиран от #16

  • 16 Ей така

    11 19 Отговор

    До коментар #15 от "Топките на Тагаренко":

    Праща оръжие в Украйна с което пълни руските трупни чували. Андънму!
  • 17 Амиии

    5 16 Отговор
    По достойно е от това да си руска !
  • 18 Българин

    7 26 Отговор
    Естествено е руските подлоги да обвиняват всеки, който не се кланя на психопата Путин и не боготвори Русия за американска подлога. Всички помним как това русифицирано същество в качеството си на министър на туризма още в първият месец след войната започна кампания срещу украинските бежанци. За да угоди на кремълските си господари.
  • 19 Мишел

    7 14 Отговор
    Тагарев е любимец N° 1 на нашенските. След всяка статия с него поне трима от тях се преселват в путинославният рай от прекомерна радост.
  • 20 Газ пикаят

    5 16 Отговор
    pyconuтeцuтe! Кеф!
    А 300к са на концерта на Конзон! Кеф на квадрат!!!
  • 21 ицко

    4 16 Отговор
    продаденов Гледай си нещата от своята камбанария Която е всъщност оръфаната ти руска пилотка от 2та световна БОКЛУК
  • 22 патриот

    2 24 Отговор
    Това, което Тагарев върши е в унисон с нашият национален интерес, защото за да оцелеем, ни е нужно да сме под крилото, на някой държава, която е способна, не само да ни защити, но и да ни помогне да се развием, като просперираща държава! За тая цел, най добрият вариант, е именно САЩ! Въпроса, за оцеляването ни, възникна с цялата си острота, след като загубихме студената война и след провала на Социализма, през 1989 г., когато стигнахме до национална катастрофа!

    Коментиран от #28, #29, #30, #31

  • 23 комураzите

    1 4 Отговор
    скимтят
  • 24 Наи кадърния

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тагаренко":

    Трябва да бъде воен министър а това е Нинова За КС Нинова за шенген -тряваше да питате Нинова Друг кадърен човек няма освен Нинова
    Абе Ристо поне един път спечелете изборите а не да сте подлога на ПП ДБ та 7 месеца изкарахте и се Ос+++х те Поне си мълчете
  • 25 Казуар

    0 3 Отговор
    Христо Проданов е реска подлога.
  • 26 Ний ша Ва упрайм

    4 0 Отговор
    чи тоя е хамериканско меке ре го вижда жяла България
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 оправете си шибаната автоматична програм

    8 0 Отговор

    До коментар #22 от "патриот":

    за 30 години с кво ти помогнаха сащ ? имаш едни самолети на хартия...нищо повече, грам даже, за сметка на това ни помпят мините..........сащ освен за пари и власт друга работа на чужда земя нямат...., те ЕС и те тъ управиха, дааа онбашийте си раздават европари на фирмичките си......ти им вервай ! ЕС ти даде само едно - да ходиш да им миеш чинийте и прислугваш....друго няма няма и да има за теб там, там си никой...даже в англия тъпите$саксонци ни бъркат с руснаците, щот мирогледа им е колкото носът им!
  • 31 Будител

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "патриот":

    .....защо Швейцария не е под никакво крило бе....не се бърка никаде и никой не и се бърка....ако искат да сменят цвета на капаците на боклуджийските кофи дори, правят референдум....сиреч,допитват се до народа,за всяко нещо....тук веднъж лапнат ли кокала ,се мислят за богове и никой не го е еня за народа.....теб ,някой да те е питал нещо....????
  • 32 Будител

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Уррааа другари":

    то точно такива като теб,дават акъл от дивана....лошото е че в тая държава сте много тия дето имате много акъл....точно колкото двама без акъл...
  • 33 Дон Отворко

    0 3 Отговор
    А ТИ ДРАГИ РУСОР.ОБЕ СИ ПОДЛОГА НА МИТРОФАНОВА, КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ СЛУЖИШ НА ВРАЖЕСКА СТРАНА И ПОДЛЕЖИШ НА РАЗСЛЕДВАНЕ И СЪД, НИЩО ЧЕ СИ ДЕПУТАТ!!!
  • 34 Будител

    2 0 Отговор
    Значи в заглавието може Тагарев да е подлога, а виц за Тагарев не може...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове