Last news in Fakti

29 Март, 2024 13:50 5 095 71

Асен Василев: Г-н Вълчев, не използвайте толкова често името ми, ще го измърсите

  • асен василев-
  • красимир вълчев-
  • еврозона

В момента, в който критерият за инфлацията бъде покрит, България може да влезе в еврозоната

Асен Василев: Г-н Вълчев, не използвайте толкова често името ми, ще го измърсите - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

В момента, в който критерият за инфлацията бъде покрит, България може да влезе в еврозоната. Това каза министърът на финансите в оставка Асен Василев, който присъства в пленарната зала по време на разискванията за проекторешението, свързано с Българския енергиен холдинг (БЕХ), с което се предлага да не се преразпределят дивиденти от дружеството, съобщи БТА.

В изказването си по повод на проекторешението Красимир Вълчев (ГЕРБ-СДС) отправи критика към водената от Василев финансова политика, като посочи, че благодарение на нея се е увеличил дефицитът и е намаляла събираемостта на приходите, с което е отдалечил България от членството. "Няма друг човек, който да е направил повече срещу влизането ни в еврозоната от г-н Асен Василев", каза депутатът.

"Г-н Вълчев, не използвайте толкова често името ми, ще го измърсите", отговори му Василев. 2021 година, годината, към която вие реферирате, точно аз публикувах Плана за приемането на еврото, в служебен кабинет на президента Румен Радев, оглавяван от Стефан Янев. След това вторият служебен кабинет така и не придвижи въпросния план. Въпросният план, въпреки съпротивата на колегите от "Има такъв народ " в лицето на г-н Каримански и техните министри в управлението, беше приет с десет на осем гласа през 2022 г., май месец, посочи Василев.

По думите му решението тогава е минало, точно защото той лично, "Продължаваме промяната", "Демократична България" и министрите, излъчени от тях, са вярвали, че трябва да продължат с пътя към приемане на еврото. Успяхме да постигнем бюджетен дефицит под три процента, както е необходимо, въпреки че направихме най-голямото увеличение на социалните плащания сигурно от 25 години насам, и въпреки че направихме едни от най-големите инвестиционни програми, също от 25 години насам, посочи Василев.

Бюджетните дефицити бяха под три процента, а това не се постига с магия, това се постига със събираемост, обърна се Василев към Красимир Вълчев. Събрахме пари и тези средства успяха да стигнат и за повишаване на пенсиите, и за безплатните детски градини, и за повишаване на заплатите и администрацията, успяха да стигнат за рекордна инвестиционна програма, ако погледнете бюджета за тази година и за рекордна инвестиционна програма за общините, каквато никога не е правена в историята на нашата държава, без оглед на партийна принадлежност, без да трябва да целуваш ръка на някой ръководител, по право да имаш инвестиционен бюджет за своята община, добави Василев.

Относно еврозоната, Василев отбеляза, че са успели да завършат законодателната програма, която ГЕРБ в този период са провалили, след като са гласували против внесения Кодекс за застраховането. Това беше ключово, за да може България да изпълни едно от условията по приемането ни в еврозоната, коментира Василев.

В момента остава един-единствен закон - Законът за въвеждането на еврото, който вече е пуснат за обществено обсъждане и който трябва да бъде приет в момента, в който има конкретна дата., добави Василев. Не на последно място успяхме да намерим политическа подкрепа за едно такова решение, добави той и припомни заключенията на Съвета, че ние ще бъдем приети в еврозоната в момента, в който единственият останал критерий - инфлацията, влезе в рамки. В момента, в който критерият за инфлацията бъде покрит, България може да изисква доклада и да влезе в еврозоната, каза той.

"В пресконференцията Международният валутен фонд (МВФ) казаха, че България ще влезе в еврозоната 2025 г., посочи Василев в отговор на Гроздан Караджов от ИТН.

"Днес съм тук, за да се опитам да ви предпазя, да не приемете поредното противоконституционно решение. Не съм сигурен, че ще успея, но поне трябва да направя опит", каза Асен Василев в отговор на критиките на Красимир Вълчев (ГЕРБ-СДС), който искаше да знае защо министърът е в пленарна зала, след като е било обявено, че няма да има възможност да участва в парламентарния контрол.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 честен ционист

    40 14 Отговор
    Кокора сам се разправи с Шайката. Големец!
  • 3 Майна

    62 19 Отговор
    Ти си съден от съдружници за присвояване..
    Под ,,защитата,, си на ЛГТБ..
    Колко повече и как да те ,,омърсят,,..?
  • 4 ПЕПЕ КОЙН МИЛИОНЕР

    23 4 Отговор
    Благодаря ви, че дискредитирахте Криптовалутите толкова усилено.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кокор мушенгяр

    45 12 Отговор
    От къде ще вземете гласове за изборите , след долното ви предателство?

    Коментиран от #19

  • 7 РЕД И ХАОС

    24 9 Отговор
    Целта на ГЕРБ Е ОЩЕ КОНЦЕСИИ ЗА ОЛИГАРХИЯТА, поръчки, субсидии, на техни обръчи от фирми, И УСВОЯВАНЕ НА 70 МИЛИАРДА ОТ ВАЛУТНИЯТ РЕЗЕРВ. Ето защо заповядаха на марионетките да са против еврото докато дойде на власт ГЕРБ да приеме еврото.. ... 700 МИЛИОНА СА ДАДЕНИ ПОСЛЕДНИТЕ 2-ГОДИНИ ЗА ИЗБОРИ. Как може да се реши да има по дълго правителство, това е президентска република като САЩ. Но мафията се страхува от президентска република, а при парламентарна дори с покупка на трима депутата ще се свали правителството. Или олигарсите си имат партии, и си правят коалиционно правителство марионетка.

    Коментиран от #28

  • 8 Амчи то

    33 10 Отговор
    ти си си достатъчно мръсен, въпреки че се къпеш веднъж на три деня след секс...
  • 9 Боковците

    9 9 Отговор
    контролират инфлацията, ниски лихви чрез БНБ, бездействащи регулатори утвърждават монопола и т.н
  • 10 Декларация на Свободна Европа

    22 3 Отговор
    Един Призрак броди из Европа – призракът на еврокомунизма ЕС(СР)2. Не на Шенген, премахващ националните държави - Еврокомунизъм без граници на подчинените републики. Не на еврорублата. Не на евроцензурата. Не на платените червени европропагандисти. Не на еврокомунистите с двойни гражданства като Троцки и Ленин, Василев и Петков. Не на евроваксините на еврокомунистката Лайен, това са нашите тела. Не на еврокомунистическата ЕЦБ искаща да граби спестявания и да заробва народите. Не на еврокомунистите отнемащи правото ни на глас. Не на еврокомунистите Забраняващи Референдумите. Не на еврокомунистите премахващи Свободните медии. Не на еврокомунистите отнемащи децата ни, налайки собствените им извращения за 48 пол, зоофилия и други нечестиви извращения. Не на всички високоплатени Европропагандисти дошли в България да тровят Консервативните ценности и Националните Държави. Не на премахването на мъж и жена, и налагащи блудниците на Антихриста. Не на икономическия еврокомунистически Геноцид.
  • 11 Майна

    26 11 Отговор
    Радев, ти не знаеше ли кой е Василев?
    Който промотиране
    Ти създаде ПП
    Ти им беше Родителят?
    Хм...
    Сериозно ти нищичко не си знаел?

    Коментиран от #15, #27, #29

  • 12 АВЕ МОМЧЕ

    32 7 Отговор
    ТИ ПО ПРИРОДА СИ ОМЪРСЕН,ОСОБЕНО СИ КАЛЕН В ИСТАНБУЛСКАТА ВРАТА КОЯТО ОТ МНОГО УПОТРЕБА СЕ АМОРТИЗИРАЛА.ПРАЩАМ ТЕ НА ОСНОВЕН РЕМОНТ.

    Коментиран от #20

  • 13 Хахаха

    26 4 Отговор
    Как да измърсиш нещо ударило дъното и въргалящо се на сметището?
  • 14 Доротея

    14 22 Отговор
    Симпатичен младеж! Дори само поради него е задължително да гласувате за ПП! Даде пари на общините и хората! Истински политически лъв!

    Коментиран от #21, #30

  • 15 Стига с тези

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "Майна":

    евтини лъжи. Каква полза от тях?
  • 16 АГАТа Кристи

    15 3 Отговор
    А ти постоянно мърсиш на Спецата к.... а, пък той не те хока...
  • 17 РЕД И ХАОС

    10 1 Отговор
    Той е внук на БЪЛГАРСКИЯТ ДЖЕЙМ БОНД. Дядо му е полковник Вандов. Посланикът в Лондон, беше направил Асен за пръв път министър. Този посланик е племенник на доцент Вацев и син на другият голям агент на ДС - също джеймс бонд. ЖИВКОВАТА НОМЕНКЛАТУР УПРАВЛЯВА. БКП УПРАВЛЯВА, НО ЗАМЕНИКА КОМУНИСТИЧЕСКА С КАПИТАЛИСТИЧЕСКА, И СМЕНИХА МАРКС С АЙН РАН И МОСКВА С НАШИНГТОН. Т. ЖИВКОВ: "Акционерната фирма ще обхване като ракови образования цялото общество. Видя се, че по друг начин не може да се реализира моята постановка за собственика и стопанина. - Нови промени предстоят в данъчната система. Ще въведем данък, какъвто не е имало в България. Просто е взето от западната система. Равенство в облагане във всички сфери. Един другар, с който разговарях вчера по тия въпроси, ветеран, от моите години още се знаеме, ми вика: Другарю Живков, не вкарваме ли ние вълка в кошарата? А, викам много хубава метафора, ще ми позволиш ли да я употребя пред журналистите. Вярно е, вкарваме вълка в кошарата, но му казвам, той вълкът ще изяде мършата, а това което е здраво, то ще остане. Но що ни е мършата, що се плашиш ти от мършата, бе, ще раздвижим нещата. Шарани дето има, като пуснеш щуката всичко се раздвижва. Значи тия щуки са ни необходими, икономически щуки. Както щуката разсича водата и рибите изплуват на повърхността, така ще бъде и с вълка.
  • 18 Тодоров

    28 7 Отговор
    Направете ревизия колко МИЛИАРДА ЛЕВА ДЪЛГ изтегли тоя ненормалник! Такова крадене не е било!
  • 19 никакъв проблем

    7 9 Отговор

    До коментар #6 от "Кокор мушенгяр":

    Ще съберат целия протестен вот!
  • 20 Не пиши

    7 6 Отговор

    До коментар #12 от "АВЕ МОМЧЕ":

    Не пиши с главни букви, това не е начин празномислещият да се издигне в собствения си заблуден живот 😀😀😀
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 пешо

    11 4 Отговор
    леля асенка
  • 23 Гарга Ел

    15 4 Отговор
    През последните две години, 700 000 000 лева са похарчени за избори. Главните виновници за това са Бойко Борисов и Кирил Петков. Тези двамата са за лудницата.

    Коментиран от #48

  • 24 Как

    9 17 Отговор
    ги изтрая Василев всички примитивни злобари да лаят като бясно кучета ? А агент Вергил , още не се е научил да говори правилен български , но пък злобно изсипа сума ти и лъжи , без да му мигне окото ! Жалка работа !
  • 25 Експерт

    11 13 Отговор
    Защо се изказва бившият министър на образованието от ГЕРБ Кр. Вълчев, след като не разбира от финанси и само пречи на страната да се подготви за влизане в Еврозоната? Еврозоната е ужас за гербаджиите, зашото няма да могат да крадат от банките и перат пари като ори КТБ-открадната от Дебелан и Пожарникаря с помощта на Гешев... разследващ прокурор и страхливия гуверньор на БНБ Искренов-гербаджийска под.лога!!!
  • 26 българка

    8 12 Отговор
    Нищите духом мразят душевно чистите хора, злобните мразят благородните, глупавите мразят умните, мързеливите мразят работливите, неудачниците мразят успелите - това е националната трагедия на българите. Затова ще вървим все надолу, защото не подкрепяме доброто, а вървим след злото. У нас злото е намерило добро пристанище и няма намерение да си ходи! Извинявам се на модератора, ако не съм била достатъчно деликатна!
  • 27 1111

    1 5 Отговор

    До коментар #11 от "Майна":

    Аз го избрах, не Радев.
  • 28 Дедо Пене

    14 7 Отговор

    До коментар #7 от "РЕД И ХАОС":

    ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА СЪС ЗЕЛЕН КРЕМЪЛСКИ ЧО.РАП НЕ СТАВА!!!

    Коментиран от #32

  • 29 Гарга Ел

    16 5 Отговор

    До коментар #11 от "Майна":

    Със сигурност Радев е знаел от самото начало, че Кирил Петков е луд. И се е възползвал от това.

    Коментиран от #31

  • 30 Дон Отворко

    11 10 Отговор

    До коментар #14 от "Доротея":

    Достатъчно е да гласуват за него - Кокорчо 2млн.пенсионери, ЗАЩОТО ИМ УВЕЛИЧИ ПЕНСИИТЕ С 60% за 12м. Бойко и сега иска замразяване на пенсии и заплати, а лудите гласуват за него!!!
  • 31 Ванга

    5 7 Отговор

    До коментар #29 от "Гарга Ел":

    Само луд човек може да се изправи срещу мафията на ГЕРБ, ДПС, БКП/БСП, ДС за да унищожи този октопод обгърнал България!

    Коментиран от #41

  • 32 БИТИЕТО

    4 6 Отговор

    До коментар #28 от "Дедо Пене":

    Триморец НАТОвски, издигнал Герджиков-царск-ндсв, Кирчо и Кокорчо, и разни неолиберали други. Но ще си тръгне след два мандата, а Бойко държи бюрокрацията цели 15 години, ако бе президент най много 8 години. И ни ДПС ще види някога власт.
  • 33 Кокорчо фен

    7 12 Отговор
    Кокорчо ни дигна заплатите и пенсиите какво повече да искаме от този човек освен да продължава в същия дух. Затуй пак ще гласуваме за него🤑🤑🤑🤑
  • 34 РЕД И ХАОС

    4 2 Отговор
    Харалан е син на Луканов министър. Васил Велев е живкова номенклатура, шеф на ТНТМ, иска пазарна икономика още 1989г. Асен Василев е внук на БЪЛГАРСКИЯТ ДЖЕЙМ БОНД. Дядо му е полковник Вандов. Посланикът в Лондон, беше направил Асен за пръв път министър. Този посланик е племенник на доцент Вацев и син на другият голям агент на ДС - също джеймс бонд. ЖИВКОВАТА НОМЕНКЛАТУР УПРАВЛЯВА. БКП УПРАВЛЯВА, НО ЗАМЕНИКА КОМУНИСТИЧЕСКА С КАПИТАЛИСТИЧЕСКА, И СМЕНИХА МАРКС С АЙН РАН И МОСКВА С НАШИНГТОН. Т. ЖИВКОВ: "Акционерната фирма ще обхване като ракови образования цялото общество. - Нови промени предстоят в данъчната система. Ще въведем данък, какъвто не е имало в България. Просто е взето от западната система. Равенство в облагане във всички сфери. Един другар, с който разговарях вчера по тия въпроси, ветеран, от моите години още се знаеме, ми вика: Другарю Живков, не вкарваме ли ние вълка в кошарата? А, викам много хубава метафора, ще ми позволиш ли да я употребя пред журналистите. Вярно е, вкарваме вълка в кошарата, но му казвам, той вълкът ще изяде мършата, а това което е здраво, то ще остане. Но що ни е мършата, що се плашиш ти от мършата, бе, ще раздвижим нещата. Шарани дето има, като пуснеш щуката всичко се раздвижва. Значи тия щуки са ни необходими, икономически щуки. Както щуката разсича водата и рибите изплуват на повърхността, така ще бъде и с вълка.

    Коментиран от #38

  • 35 Девил

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Бабе,":

    А ти кой си бе ц.ървул?
  • 36 224

    8 8 Отговор
    Кокорчо, няма да приемем еврото, бе. Не щем евролайнозона и точка. Набий си го в кривата глава.

    Коментиран от #39

  • 37 РЕД И ХАОС

    4 2 Отговор
    Целта на ГЕРБ Е ОЩЕ КОНЦЕСИИ ЗА ОЛИГАРХИЯТА, поръчки, субсидии, на техни обръчи от фирми, И УСВОЯВАНЕ НА 70 МИЛИАРДА ОТ ВАЛУТНИЯТ РЕЗЕРВ. Ето защо заповядаха на марионетките да са против еврото докато дойде на власт ГЕРБ да приеме еврото.. ... 700 МИЛИОНА СА ДАДЕНИ ПОСЛЕДНИТЕ 2-ГОДИНИ ЗА ИЗБОРИ. Как може да се реши да има по дълго правителство, това е президентска република като САЩ. Но мафията се страхува от президентска република, а при парламентарна дори с покупка на трима депутата ще се свали правителството. Или олигарсите си имат партии, и си правят коалиционно правителство марионетка. Триморец НАТОвски, Румен Радев, издигнал Герджиков-царск-ндсв, Кирчо и Кокорчо, и разни неолиберали други. Но ще си тръгне след два мандата, а Бойко държи бюрокрацията цели 15 години, ако бе президент най много 8 години. И ни ДПС ще види някога власт.
  • 38 Пенсионер

    9 12 Отговор

    До коментар #34 от "РЕД И ХАОС":

    Не ме интересува кой е дядото на Ас. Василев, а важно е че мисли за обикновенните хора и доходите им! Вдигна двойно пенсиите до 01.07.24г.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 един

    9 3 Отговор
    Мръсна паплач са комунята,сега ще изкарат,че едва ли не те са с най-големите заслуги за да влезе България в Еврозоната!12 год спаха,крадоха,обслужваха Путин и нищо не направиха по-въпроса,и сега като виждат че аха да приемем еврото и хоп дръпнаха ръчнаха спирачка и казаха нови избори!
  • 41 мдаа

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "Ванга":

    „Лудите, лудите, те да са живи”
  • 42 Име

    5 11 Отговор
    Асен Василев е единственият човек, който ни вдигна пенсиите, това е мъж с главно Ъ, не ме интересува - че е ерген, товао дето го нападат - са некадърниците и неудачниците и - бедняците по същина - защото - богат е човек, който увеличава парите си - ГЕРБ са бедняци - те са просяци на пазара, те са много зле, нямат никаква представа от външна икономика, как се привличат инвестиции, това е тяхната недъгавост, не може и се натиска и то - ами ако приемем, че не се случиха нещата под никаква форма - 12 години - упадък.
  • 43 бай герги

    14 8 Отговор
    който гласува за този Шарлатан значи че мрази България,никога повече тези мошенници

    Коментиран от #63

  • 44 Доротея

    5 14 Отговор
    Асен Василев е не само политически лъв, но и финансов змей! Постоянно някои го наричат предател, но никога не са пробвали да ми обяснят, в какво се състои предателството му!? Може би, предаде ,,богоизбраните", като не остави да откраднат пенсиите на хората, както бяха свикнали!? Аз, освен това, че се коалира с Герб, друго предателство не виждам! Но, защо, ако е така, Боже мой, защо не го възхвалявате, след като точно тези, които го нападате си гласувате за Герб откак се е появил /а/, че и преди това!?

    Коментиран от #70, #71

  • 45 Олигофрен

    12 5 Отговор
    НАкъде повече да го цапа ? Това име е омърляно от всякъде !
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 шаа

    10 4 Отговор
    Да поправи грешката в заглавието:

    Асен Василев: Г-н Вълчев, не използвайте толкова често името ми, ще СЕ измърсите
  • 48 един

    8 5 Отговор

    До коментар #23 от "Гарга Ел":

    Не смесвай истина и полуистина,главният виновник се казва Бойко Методиев Борисов,той и Дилян Пеевски предизвикаха задаващите се избори!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Доротея

    2 9 Отговор
    Русия да си взема териториите, ПП да си взема властта и това е простата формола на мира и успеха! Какво толкова умувате и не искате да поемете малко исторически опит - не зная! Всъщност - зная! Гламави сте и упорити! Нищо не разбирате, нито усещате, но не приемате и да ви се даде акъл, защото всички в тази пополация сте със собствено и най вече особено /терсене/ мнение..! Пълна ганизация е сред Вас!
  • 51 Европейска прокуратура

    9 6 Отговор
    80% от българите не искат сега да приемаме Еврото! До кога политиците ни ще изпълняват чужди повели и програми? Защо СГЛОБКАТА не позволи да се проведе РЕФЕРЕНДУМ? Бяха събрани над 600 000 подписа! Това лице, защо не се разследва за злоупотреби с бюджетни средства и за търговия с влияние?
  • 52 ясно виждащ

    5 3 Отговор
    Голема работа си Асене, то мостове на Дунав , гледам поне 3 си направил , тунели под Шипка , зад Шипка и един отстрани , поне 3 цели магистрали изброих . Дръпна държавата , само да кажеш , че ДДС ще става 22 % или ще вдигаш осигуровки , че зер от тез 2 пера най - лесно се взема
  • 53 ясно виждащ

    5 4 Отговор
    Как да искаме еврото , като много други държави не са го приели и са си добре , а тези които го приеха искат да излизат обаче не става . Как се нарича нещо в което влизаш и не може да излезеш .....ами капан се нарича .
  • 54 Иван

    5 4 Отговор
    Браво Василев много добре казано ама то трябва да имаш нещо в главата за да разбереш то българина е толкова прост че му дай 500 лева заплата и чалга и не го търси въпроса е че не иска да промени нищо да си стои в гйола
  • 55 Майорс

    6 4 Отговор
    Асенчо , нищо не направи , изтегли милиарди заемикоито и внуците ни ще плащат , изтегли 5,4 млд лв от ФЕС и ги прати в разни пера по бюджета , отвори дупка в бюджета на НОИ от 10 млд лв! Има ли дмисъл даде хвалиш за това нещо , важно е никой да не закача гуруто ви Прокопиев!
  • 56 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 2 Отговор
    Мръсен парцал лека не хваща❗
  • 57 АСЕНка Е СВИКНАЛА

    1 1 Отговор
    ПО ЧЕСТО ИЗХОДА ДА И ПОЛЗВАТ .......ИМЕТО ГО ЗА.БИ........
  • 58 дядото

    3 2 Отговор
    така си се омърсил сам,че и от чистотата не могат да те почистят
  • 59 ЯКО ДИМ СЕ ПРЪЖДОСВАЙТЕ

    3 0 Отговор
    Асене Василиевич вие направихте най-много пусофили в БеГето.
    Изчезвайте по островите.
  • 60 боко

    3 0 Отговор
    Ти сам си се омърсил бе шарлатанин -мръ--н
  • 61 Ти не го ли замърси Достатъчно?

    2 0 Отговор
    Ти не го ли замърси Достатъчно?
  • 62 бай Даньо

    2 1 Отговор
    Да борим корупцията киро и кокора му в затвора!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Адвокат

    4 1 Отговор
    "Мъжественият" гей писка да имиджа и името си.
    Асенчо, издухай си носа мамо..... А онзи полуидиот, син на приятелката на майка ти, когото назначи за министър на културата и си пафкаше трева, така те оцапа...
    Да не забравяме и далаверата Чаталджа.....
    Много обичаш властта и парите, сега чакам госпожа Габриел да те съди за мъжествения крясък:"Хубавото лице на мафията". Ще я защитавам в съда за иска за половин милион. Приготви ги от далаверите
  • 65 Асена я гони критическата

    1 2 Отговор
    Леля Асена ще организира София прайд
  • 66 граф Монте Кристо

    2 1 Отговор
    Как може да се изцапа такова леке,не стига че оплеска бюджета и пейзажа,ами и продължи да закриля мутраците да крадат,бъкано е с редови мутраци,които си тъпчат джобовете с хилки и разпространяват просташки сплетни за своите потенциални противници.И се чудят защо навремето имало Белене,за да могат свестните хора да дишат свободно,не да бъдат изтиквани от негодници,непрокопсаници и откровени негодяи.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Мистър Вълчев,

    0 1 Отговор
    Използвайте паста за зъби, сле като произнесете името на Кокорчо.
  • 69 Сжри спец, не може да му го изчисти.

    1 0 Отговор
    Асен Василев, т.н. Кокорчо, измамил двама свои съдружници в Англия и САЩ, който се провали като финансов министър и дори, в личен план, отдавна е измърсил името си.
  • 70 Измамник, който съдят в САЩ и Англия.

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Доротея":

    Ококорен травестит.
  • 71 Ноуп!

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Доротея":

    Лъв с меки китки?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове