Last news in Fakti

12 Февруари, 2016 13:20 1 108 0

47 компании представиха иновациите и тенденциите в HR бранша

  • hr-
  • иновации-
  • jobtiger
47 компании представиха иновациите и тенденциите в HR бранша - 1

На 11 февруари 2016 г., в х-л Хилтън, София, се проведе петото издание на престижното и единственото по рода си изложение HR Industry. Това уникално за HR бранша събитие отново събра много изложители и посетители в рамките на деня.

Изложението бе официално открито от г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, г-жа Елка Димитрова, Директор Дирекция „Политика на пазара на труда и трудова мобилност“ в Министерството на труда и социалната политика и г-н Ивайло Пеев, Директор „Корпоративни решения“ в MetLife.

Г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, сподели след закриването на изложението, че то е преминало много успешно. Той подчерта, че HR Industry е ключово за HR общността събитие и тази година за пореден път то е дало възможност на компаниите участници да направят заявка за иновациите и най-важните тенденции, които ще диктуват случващото се на HR пазара през следващите месеци.

47 компании и организации, опериращи в сферата на подбора на персонал, одит на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, консултации и други представиха своите нови услуги и се срещнаха с клиенти и бизнес партньори. Събитието събра на едно място най-утвърдените HR компании, над 550 управители на фирми, HR мениджъри и хора от бранша, които традиционно разчитаха да научат по време на изложението актуалните тенденции и новости в сферата на човешките ресурси. Всички те получиха и безплатен каталог HR Industry 2016, в който са включени профилите и портфолиото на водещи HR компании и други организации, които могат да улеснят работата на HR професионалистите.

По време на събитието се проведе и богата семинарна програма, в рамките на която бяха обсъдени най-новите тенденции в HR услугите. Представени бяха ползите от геймификацията, тайните на коучинга, важността на корпоративната култура, трудностите с иновациите, значимостта на гъвкавите социални придобивки и много други. JobTiger представи темата „Ефективни методи за Employer Branding. Как трябва и не трябва да го правим!“. Концепцията за employer branding е една от най-актуалните и съществени теми за много компании, желаещи да си изградят име на добри и предпочитани работодатели. Цялата семинарна програма премина при голям интерес и препълнени зали.

От тази година, сайтът на събитието hrindustry.bg започна да функционира целогодишно. В него ще бъдат постоянно публикувани новини и важна информация от HR бранша. Ново е също, че всички компании и организации, които взеха участие в изложението, имат възможността да се възползват от преференциите, които сайтът предлага. Те ще могат целогодишно и безплатно да публикуват актуални новини, свързани с дейността им, както и техни инициативи. Това ще даде пореден тласък на бранша, който получава по този начин още едно поле за изява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА