Last news in Fakti

1 Септември, 2014 09:00 11 967 6

Руснаците не изкупиха тузарските имоти по морето

  • imot.bg-
  • лукс-
  • черноморие

Лятото почти свърши, а луксозните апартаменти по българското Черноморие оставаха на пазара. Някои от офертите са на английски език, с надеждата да привлекат чуждестранен инвеститор от Запад, а други – ясно залагат на братушките, публикувайки обявите на руски. Все пак в края на сезона най-скъпите ваканционни апартаменти по морето остават без нов собственик. Причината може да е икономическата и политическа ситуация в Русия, както изтъкват някои специалисти, но може да се търси и в предлаганите апартаменти. Някои от тях са доста луксозно обзаведени, но други определено не оправдават високите офертни стойности.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. Созопол (Бургас) – 500 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с разгъната застроена площ от 393 кв.м. Намира се на третия етаж в сграда на първа линия в непосредствена близост до плажа. Имотът се състои от огромна дневна с кухня и трапезария, 4 спални, 4 бани и тераса. Мебелите са бутикови, изработени от масивно дърво. Терасата, чиято площ е 100 кв.м, опасва целия апартамент и е приятно озеленена, има барбекю и джакузи и предлага широка панорама към морето, залива, плажа и планинските хълмове от другата страна.

2. Св.Св. Константин и Елена (Варна) – 320 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 192 кв.м. Имотът се намира в затворен тип комплекс. Разполага с тенискорт, плувен басейн и изключителна морска панорама. Жилището се състои от голям дневен тракт, три спални, две бани с тоалетни, четири тераси - тип веранда, обзаведени с ратанови мебели. Апартаментът се продава с луксозно бутиково обзавеждане и е изцяло климатизиран.

3. Свети Влас (Бургас) – 399 000 EUR (виж повече)

Многостаен апартамент с площ 153 кв.м. Имотът се намира в сграда с 24-часова охрана и целогодишно обслужване. На разположение на бъдещия собственик са ресторанти, магазини отворени целогодишно.

4. Златни пясъци (Варна) – 440 000 EUR (виж повече)

Имотът е с площ 350 кв.м. Състои се от три нива. На първото са разположени хол с трапезария и кухненски бокс, тоалетна, тераса към морето. На второ - две големи спални с голяма баня с душ-кабина, голяма тераса към морето. Трето - хол с ратанова мебел, пералня, кухненски бокс, тераса с гледка към целият комплекс.

5. Приморско (Бургас) – 375 000 EUR (виж повече)

Площта на многостайния апартамент е 385 кв.м. Имотът се намира в комплекс с целогодишно обслужване. На разположение на бъдещия собственик са ресторант, SPA център, фитнес, басейн, магазин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nakata88bg .

    4 0 Отговор
    руснаците не са ги изкупили имено заради това, че се предлагат в имот.бг - колко руснаци търсят имоти в този сайт според вас? имали руска версия на сайта? дали сайта се върти в руския интернет? дали тези агенции, които предлагат тези имоти, работят на руския пазар? е, за какво си говорим тогава....

    Коментиран от #5

  • 2 nakata88bg .

    5 0 Отговор
    статията по-скоро показва, че да се рекламира в имот.бг търсейки руски купувачи - няма абсолютно никакъв смисъл
  • 3 минувач

    3 0 Отговор
    Свършиха будалите да купуват "лксозен" гипс-картон!
  • 4 Svetozar Popstoykov

    2 0 Отговор
  • 5 случаен

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "nakata88bg .":

    Естествено че са рекламирани по руски сайтове и с руски агенции.Само незапознат може да твърди обратното.Публикуват се и в имот.бг за да се потърси и клиент-българин.Все пак доста от луксозните имоти се купуват именно от българи
  • 6 Maikal.1

    2 0 Отговор
    А знаели някой как се преготвя гипсо картона...... от отпадаците на комините от ТЕЦОВЕТЕ НА МАРИЦА ИЗТОК само отрова