Last news in Fakti

4 Октомври, 2014 10:20 15 890 18

Една впечатляваща реклама на държава (ВИДЕО)

  • норвегия-
  • клип-
  • природа

За да бъде факт този невероятен клип авторите му са изминали 15 000 км. из цяла Норвегия. Направили са над 10 000 снимки и са посетили 19 области. Едва ли бихте повярвали, че на Земята има подобен рай и че природата е сътворила всичко това, което може да видите в клипа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 2 Отговор
    ДОБРА РАБОТА НА ОПЕРАТОРА
    НО В БЪЛГАРИЯ Е ПО КРАСИВО

    Коментиран от #2, #5

  • 2 mitko mitov

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Вярно е ,но ние нямаме никаква реклама която да ни представя пред чужденците.Ако не се инвестира поне малко в рекламата на нашата страна ,по света няма как да разберат за красотата и.
  • 3 Иванов

    1 2 Отговор
    нищо особено
  • 4 Kofti

    2 1 Отговор
    Видеото е произведение на изкуството, а показаното е празник за сетивата! И в Норвегия за разлка от нас знаят как да си пазат природните красоти, а не строят разни измислени хотелчета тук и там и под път и над път!....
  • 5 като гост

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    бая години съм живял в Бг и не съм забелязал да е по-красиво.добре е от време на време да махаме капаците
  • 6 Vasik Atanasova

    2 4 Отговор
    ЯВНО ТВОИТЕ СТОЯТ
    КЪДЕ ВИДЯ НИВИ КАТО ЗЛАТНА ДОБРУДЖА
    КЪДЕ ВИДЯ КАТО НАШЕТО МОРЕ НОРМАЛНА СОЛЕНОСТ И БЕЗ АКУЛИ
    КЪДЕ ВИДЯ В КЛИПА СТАРА ПЛАНИНА РИЛА РОДОПИ БАНСКО ПАМПОРОВО БОРОВЕЦ
    А ТОВА ЧЕ ИМАМЕ 4 СЕЗОНА
    А КРАСИВИ РЕКИ КАТО РОПОТАМО КАМЧИЯ И МНОГО ДРУГИ
    НО ЧОВЕК НЕ ЦЕНИ ТОВА КОЕТО ИМА А НИЕ ГО УНИЩОЖАВАМЕ
    КЪДЕ ИМАТ МИНЕРАЛНИ БАНИ КАТО НАШИТЕ ВЕЛИНГРАД ВЪРШЕЦ ПАВЕЛ БАНЯ
    КАТО НАШАТА ПРИРОДА НЯМА НИКЪДЕ

    Коментиран от #7, #8, #11, #19

  • 7 мммммм

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Vasik Atanasova":

    Махни капаците, наистина. Стига с познатия рефрен за най-хубавите ни жени и най-хубавата ни природа и най най най, защото не сме и в десетката даже
  • 8 Емил Христов

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Vasik Atanasova":

    Само човек който не е излизал зад граница може да има тази сбъркана представа за заобикалящата го реалност

    Коментиран от #10

  • 9 за патриотите

    1 1 Отговор
    кви капаци бе хора,в БЪлгария в радиус на 600 км всичко ще видиш,тия направили 15000 км и 100.000 снимки;)аз лично от 5 години обикалям цяла БЪлгария и още има толкова красиви места,това че сте в АНглия сега и в момента пушите по-една цигара между почивките в миенето на тоалетните не ви дава право да плюете,мамка ви,как не се научихте да обичате своето,с едни 20-30 хил лева бюджет може не по-лоша реклама да се направи на БЪлария,50 процента от красотата в клипа е камерата и ефектите!АРе плюенето да започне!!!
  • 10 Калин

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Емил Христов":

    Ами аз съм излизал зад граница, мога да кажа доста пъти при това за последните седем години от които четири бях из Скандинавия-Финландия, Швеция и Дания ( само без Норвегия) и в момента съм във Финландия и съм обиколил и съм видял доста и мога да кажа, че имат страхотна природа поради факта че си я пазят и не я замърсяват, но смея да твърдя че като България няма друга такава природа и дадености, просто трябва да се научим да пазим това което имаме и да го ценим малко повечко. Напълно съм съгласен с Vasik Atanasova #6.
  • 11 Dian Dimov

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Vasik Atanasova":

    голям кеф е море без акули-а тия балъци на бахамите да си се мъчат там с техните си,а...а пък северното сияние си го докарваме с помощта на шльокавицата нали?
  • 12 Коки

    4 4 Отговор
    Няма полза от това,че във България природата е красива,имаме 4 сезона и доста места за посещение и отдих,като няма никакъв нормален живот в тази държава.Повечето българи си намразихме държавата и живота в тази държава,благодарение на алчните некъдърни политици и продажни българи които се съюзявят и подкрепят неподходящи етнически партий и тем подобни.Това е действителноста за съжаление.Норвегия е в пъти по добра държава от нашата с условията на живот и развитие които предлага за своите граждани.

    Коментиран от #16

  • 13 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
    да норвегия е доста красива страна и ние имаме какво да покажем но уви меко казано го замърсяваме това което имаме
  • 14 nqkoi

    1 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=fXZdQSwgcPg Как да нямаме и ние клип?
  • 15 евгени петрунов

    1 0 Отговор
    nqkoi,този клип е хубав но е доста кратък за да покаже цялата красота на държавата ни.аз също обикалям от 5-6 години из държавата ни и искам да кажа че има невероятно много красиви и уникални места.
  • 16 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Коки":

    КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СИ ЗАМИНАВА
    ГРАНИЦИТЕ СА ОТВОРЕНИ ЗА ВСИЧКИ
    ТУК Е ТАКА
    ИЗЛИЗАТ И ПОСЛЕ СЕ ВРЪЩАТ КАТО Н....НИ
  • 17 STEFAN 1313

    0 0 Отговор
    И при нас може да изглежда доста прилично,ако ги нямаше найлоновите торбички,бутилки , косервни кутии и прочие,които/ЗАБЕЛЕЖЕТЕ/не норвежците,а самите ние поставяме на НЕопределените за целта места!Иначе сме супер" възпитани" и "интилигентни" българи!
  • 19 theodor cole

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Vasik Atanasova":

    A TI KADE VIDIA TAKAVA BEZOGLEDNA SECH NA GORITE, TAKIVA GROZNI PANELNI GRADOVE, TAKIVA OTCHAIVASHTI CIGANSKI GETA, TAKAVA RAZRUHA NA ZAVODI I NASELENI MESTA, TAKAVA VULGARNA PROSTASHTINA? KADETO NIAMA HORA E HUBAVO, KADETO IMA HORA E KENEPH. ZATOVA SME V CHUZHBINA...