Last news in Fakti

29 Юли, 2015 09:03 5 300 5

Какво търсят жените в идеалния дом

  • хаусмайстер-
  • дрешник-
  • дизайн

Ако си мислите, че той е просто място с рафтове и лостове, където да окачвате дрехите си, най-вероятно още не сте открили всичките му възможности и изпускате удобства, които биха направили живота ви доста по-лесен. Защото дори и у нас дрешникът вече е предвиден в някои от новите жилища. Но колко по-удобно би било, ако можехте заедно с архитекта/дизайнера да обсъдите най-подходящия за вашия личен стил на живот вариант и разположение на дрешника още при проектирането на вашето жилище. Това е подходът, който използва и Хаусмайстер, за да осигури на клиентите си максимално удобство и безпроблемна реализация на проектите.

Съвсем не е задължително дрешникът да се намира в коридора и там да стоят дрехите на цялото семейство. При наличие на пространство, такъв може да се предвиди за всяка спалня и в идеалния случай той може да бъде разположен по пътя към банята:

LeoWood

Или дори в самата баня, в остъклени шкафове:

DecoSee

Дрешникът би могъл да бъде разделен на част за Нея и част за Него и да има вградени дребни удобства като:

LeoWood

Можем да направим дрешника също така и част от мокрото помещение, където да разположим пералнята и сушилнята - така лесно ще можем да сортираме дрехите още при събличане:

Houzz

Добре проектиран, луксозен и елегантен дрешник със сигурност е мечта за всяка жена, а преди години той се считаше за статус символ. Вероятно много от вас си спомнят дрешника на Кери в продължението Sex and the City 2, където имаше също и специална витрина за обувки:

Grazia

Но днес дрешникът е необходимост и съвсем не е необходимо да бъде луксозен. Съществуват и лесно изпълними и достъпни идеи - просто използвайте рационално всяко свободно пространство:

И дори и да нямате отделно помещение за дрешник, то една консултация с дизайнер би ви помогнала да намерите подходящо решение, а защо не и да комбинирате няколко функции в едно помещение - винаги има различни варианти, важното е да намерите най-добрия за вас.

Теменужка Захариева


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Всеки иска хубавото, но в 50-60 квадрата жилище как да се реализират показаните снимки. Това само дразни.
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Поредната глупост. Копира се от Америката и готово. Но ние не живеем в 300кв. м къщи с килери колкото стандартна българска кухня.
    Много ще ме зарадва ако покажат тук какво се предлага, в едно стандартно жилище от 75-90кв какво може да се направи.
  • 3 Joan

    0 0 Отговор
    Да, особено в новото строителство всяка стая е с размерите на дрешник...
  • 4 реалист

    0 0 Отговор
    Интересно, защо никой не забелязва колко малка е нишата на последната снимка и това, че дрешникът на втората е просто един коридор?
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    Дрешникът във втората снимка е в един ШИРОК коридор, всеки го е забелязал.