27 Юли, 2016 11:26 1 949 0

Президентската кампания удари имотите на Тръмп

  • тръмп-
  • имоти-
  • цени

Предизборната кампания на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп не се отразява благоприятно върху цените на имотите с марката Trump. Ако до началото на кампанията цените в тези сгради са били средно със 7% по-скъпи от тези в съседни за дадения район, то към днешна дата те са се изравнили.

„Апартаментите с марката Trump загубиха от ценовото си предимство през последните години и днес се продават на цената на обикновени жилища”, обяснява Нел Ричардсън, главен икономист на агенцията за недвижими имоти Redfin.

По-рано през юли от апартамент в нюйоркския комплекс Trump Palace успя да се отърве известен американски телевизионен водещ. Цената, която получи Кит Олберман е 3.9 млн. USD, като се има предвид, че през 2007 г. е купил имота за 4.2 млн. USD. „Аз излязох от тази инвестиция с 90% от своите пари и 100% от своята душа”, написа той в социалната мрежа Twitter.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА