Last news in Fakti

9 Октомври, 2016 11:11 2 547 0

Странна бензиностанция и най-добрият бар

  • жилище-
  • интериор-
  • помпей

Малките жилища са истинско предизвикателство не само за тези, които живеят в тях, но и за интериорните дизайнери. Последните обаче, съумяват да превърнат малкото жилищна площ в нещо уютно, а понякога дори ... просторно.  С помощта на съвременните технологии пък може да надникнем как са живели преди близо 2000 години в Помпей. През седмицата излезе и класацията на най-добрите барове в света.

10 страхотни идеи за малкото жилище

Колкото и да си харесваме дома, винаги искаме да има нещо ново. На практика идеите за промяна са безкрайни. А когато става дума за малко жилище, то те се правят не само с цел разнообразие, но и за повече удобство.

Още по темата

Най-опасните туристически дестинации

Кои са най-опасните туристически дестинации? На този въпрос се опитаха да отговорят канадски специалисти, анализирайки в различни държави броя на горещите точки, вируси, епидемии и броя видове диви животни.

Още по темата

Как е изглеждал Помпей (ВИДЕО)

С помощта на 3D моделирането европейски археолози успяха да покажат как е изглеждал Помпей преди изригването на вулкана Везувий през 79 г. Това е най-мощното му изригване до момента в резултат, на което напълно са били унищожени градовете Помпей и Херкулан.

Още по темата

Една странна бензиностанция в България

Едва ли има някой, който да не е гледал „Семейство Флинстоун”. Някои до такава степен са вдъхновени от обстановката в анимационния филм, че са решили да я пресъздадат.

Още по темата

Най-добрите барове в света

Нюйоркският бар Dead Rabbit Grocery & Grog оглави тазгодишната класация за най-добър бар в света. „Няколко години се борихме за титлата, все едно се борим за олимпийско злато”, казват собствениците на питейното заведение.

Още по темата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА