Last news in Fakti

29 Март, 2012 17:14 5 700 10

Продават най-малката къща на Острова

  • къща-
  • великобритания-
  • продажба-
  • търг

Предполагаемата цена на най-малката къща във Великобритания е около 70 000 EUR. През април тя ще бъде продадена на търг. Интересът към имота е от хора, за които това е първи дом или от такива, които възнамеряват да печелят от отдаването му под наем.

Холът е с размери 3.3 на 2.5 метра, а спалнята – 2.8 на 2.5 метра. Къщата разполага с кухня, паркомясто, външна тоалетна, както и миниатюрна градина. Бъдещият собственик трябва да знае, че не съществува възможност за разширяване на сградата, както и че няма баня и душ.

Къщата се нуждае от сериозен ремонт. Предишният обитател е била възрастна жена, която е настанена в старчески дом.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rrrr

    2 0 Отговор
    70к евро за тая кочина ли уеее,те за т'ва англичаните идат и купуват нашите селски къщурки за без пари щото за тях си е направи рай тук....като изключим циганския терор над имотите им де :D
  • 2 bubblehead

    1 2 Отговор
    Ало инввеститорите в депозити , юруш на малсините на острова че България е много скъпа още... нищо че няма баня и тоалетна ... Ха-ха-ха!
  • 3 Румен Ангелов

    1 1 Отговор
    Само не сте ни информирали къде се намира този т.н. имот ! Не , че ще си го купим скъпичък е за нас а и нямаме работа в Англия ! Иначе прекрасна цена за продавача , остава да се намери купувач .

    Коментиран от #4

  • 4 qwerty

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Румен Ангелов":

    @3 По-лесно ще намери купувач, отколкото тук.
  • 5 bubblehead

    2 0 Отговор
    querty , точно това е проблема нашия пазар ама точно тая патетична убеденост че 70 000 евро в английската кална провинция за кочина от 15м2, без възможност за разширение и без тоалетна и баня си заслужава а двустаен в среден кавъртал на столицата на България за 35 000 евро не... Представям си това откачане до какви страхотни инвестициони решения докарва нашего брата българския емигрант тръгнал да покорява с цървулите дивия запад .. ха-ха-ха!
  • 6 Grumpy

    2 0 Отговор
    Живея в Англия , но никога няма да си купя такъв или какъвто и да било курник в тая тъпа и мухлясала държава. Къщите са без основи в 95 % от случаите , мухъл има в почти всички , тесни , несгодни и са на цени тройно по-скъпи от луксозни къщи в курортни градове в България. Пълно нещастие !
  • 7 bubblehead

    1 1 Отговор
    Grumpy дано да те чуе някоя вежда (от тия дето все пеят как качеството на строителството у нас не се вързвало с цените) защото на мен вече не ми вярват като им разправям че в Америка купуваме 70 годишни дървени кокошарници , на които им трябва основен ремонт за над половин милион долари... ха-ха-ха! Добре дошли на планетата земя, третата броено от слънцето ...
  • 8 Цървул

    0 0 Отговор
    Балончо,не си струва да изпадаш в патос-забележи им заплатките,а също и нашите-къде сме ний,къде са те-срещу нас да тичат,не могат ни стигна-пък ти спри най-после твърдия алкохол,че по изявите ти смятам,че има деградация,пази сивото за това,което се задава.Защо мисля така ли-отвори сайтове за имоти в големите БГ градове-там има какво да те изненада от към барутни погреби от миналият век за по стотици хиляди Евро,отвори Евростат и Уикипедия-нива на заплатки....
  • 9 тония

    0 0 Отговор
    Браво , Царвул -добре им го написа ,ама то голем балон бате
  • 10 bubblehead

    2 0 Отговор
    цървул не ми обяснявай ами дай пример с пазарното си поведение колко е евтино в Англия и колко скъпо у нас ... тегли депозитите и отивам се нареждай на опашката да я купуваш тая кочина ... само 70 000 евро, майна ... море за какви инвестиции ви чакат английскте брокери дето не са лоши лоши като нашите... море с цървулите по тоя свят и без тях ще останете! ха-ха-ха!