Last news in Fakti

31 Май, 2012 14:28 4 016 3

Луксът поскъпна четири пъти

  • великобритания-
  • лукс-
  • имот

Нов рекорд в цените при луксозните недвижими имоти в Британия беше регистриран. Средната стойност вече надхвърли 1 милион паунда. Става дума за районите Кенсингтън и Челси. Купилите имоти там преди 15 години, днес могат да ги продадат четири пъти по-скъпо. В средата на 90-те години на миналия век, имотите там се търгуваха средно за 240 000 паунда.

Днес едностаен апартамент с площ 64 кв.м в кралския района на Лондон може да се купи срещу седемцифрена сума, което е шест пъти по-висока цена от средната стойност на имотите в Англия и Уелс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bubblehead

    3 1 Отговор
    Другари тия от вас които имат имоти по Докторски паметник, на Графа , Лозенец , Бояна бърже да ги продават нищо да не остане от тия мръсни тухли , юруш на депозитите! че идва срива .... Бърже! ... Ха-ха-ха!
  • 2 galia

    1 2 Отговор
    с тази деноминация на парите , която се задава ще им изгорят депозитчетата.най-много се печели от влагане на парите в имоти бе хора , а не от 2-3 % ви лихва.
  • 3 Цървул

    0 0 Отговор
    Те тия с депозитите може и да изгорят-нагледали сме се на всичко-да си спомним банковите фалити на 1996 год.,но след серията от земетресения,десетки напукани и негодни за обитаване къщи,паднали стени- десетки семейства със задължения към банките,въпреки негодния за обитаване имот-човек си преподрежда приоритетите.2006 год безславно си замина,2007г.също цените на имотите скочиха 6-7 пъти,падат с 05%,едни и същи имоти висят по сайтовете предлагани от десетки фирми с различна квадратура/в порядъка на най-малко 10-50 квадратни метра/вече шеста година без да са променили офертите,заплатите не станаха Еврпейски,лихвите по ипотечните кредити се сменят едностранно от банките в зависимост от посоката на вятъра и успешната миграция на птиците-и най вече от алчността на младите любовници на дъртите ни банкери....