Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 10:14 6 874 8

Очакваното и непредвидимото на пазара на имоти

  • нсни-
  • конференция-
  • недвижими имоти

НСНИ организира осмото поредно издание на Националната конференция Inspire to higher

Очакваното и непредвидимото на пазара на имоти - 1

По случай Професионалния ден на брокера, който се отбелязва на 30 октомври, Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) - браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти организира за осми пореден път Национална конференция Inspire to higher под надслов „Въздействието на очакваното и непредвидимото“. Събитието ще се проведе на 28 октомври 2022 г. в конферентна зала „Витоша“ на Парк Хотел Витоша.

Очакваме участници от всички сегменти, свързани с недвижими имоти в страната, заинтересовани лица, партньорски браншови организации, държавни и местни институции, международни гости, журналисти и медийни партньори. Основните теми на събитието са:

1. Нарастване на напрежението – инфлация, лихвени проценти, политическа нестабилност, вероятност от рецесия – какво очаква Европа?

2. Наемният пазар – пазар на лошите практики или потенциал за истинските професионалисти.

За първи път по покана на Национално сдружение Недвижими имоти в България ще гостува Цолт Сцеренсес „Zola“ – един от водещите лектори на Американската асоциация на реалторите NAR, лектор на годината за 2021 г. и член на Съвета на директорите на NAR за 2022 г., лектор и консултант на екипи за една от най-големите световни компании за недвижими имоти Keller Williams Realty.
Зола пристига в България специално за празника на професионалние брокери и агенти на недвижими имоти и VIII-матa национална конференция Inspire to higher.

На 28.10.2022 г. като част от Конференцията той ще проведе 4-часово обучение на тема „NEGOTIATION/ВОДЕНЕ НА ПРЕГОВОРИ“.
Специално за членовете на НСНИ на следващия ден – 29.10.2022 г., Зола ще изнесе 4-часов затворен семинар на тема „LEADERSHIP PUZZLE/ ПЪЗЕЛЪТ НА ЛИДЕРСТВОТО“.

На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти и международни представители на бизнеса.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел пенев

    31 1 Отговор
    Професионалния празник на брокера, трябва да бъде преименуван като ден на мошеника. Така по пълно ще отразява тяхната ежедневна измамническа дейност.
  • 2 Брабус

    6 1 Отговор
    Амин!
  • 3 Бакшиша

    1 24 Отговор
    До 1 - това епрофесия като всички други.Такива като теб ги возя всеки ден,некъпъни,смърдящи и все им е скъпо

    Коментиран от #4

  • 4 Ало бакшишо

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бакшиша":

    То от теб идва. Не съм срещал къпан бакшиш, никога. Пък автомобилите ви какви са ароматни. Мани, мани.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 НОСТРАДАМУС

    12 1 Отговор
    Очакваното е СРИВ, а непредвидимото е ГОЛЯМ СРИВ!
  • 7 гост

    3 2 Отговор
    40 % от жилищата в София стоят празни и се продават.
  • 8 Клиент

    4 1 Отговор
    Много обичам да чета анализи от брокери за тенденциите в имотния пазар.
    Просто няма къде да се намери по обективна информация.