Last news in Fakti

29 Ноември, 2013 09:00 16 209 2

Нещо нестандартно в спалнята

  • bazar.bg-
  • портрет-
  • кашпа-
  • интериор-
  • оферти

Освежаването на помещенията в дома влияе благотворно върху психиката на човека, са доказали учени. Дори да промените нещо малко в интериора на дневната, кухнята или спалнята, това подсъзнателно ще повлияе положително на психическото ви състояние.

Някои ще кажат: „Да, но откъде пари?”. Не е задължително да направите основен ремонт за хиляди левове. Достатъчно е да поставите например, цветето в една кашпа от прежда. Цената й е 8 лв., а цветовата гама може сами да изберете е посочено в офертата, публикувана в сайта за безплатни обяви bazar.bg. На същата цена може да купите и плетен панер от хартия, който е перфектният акцент за кухнята. Цената също е символична – 8 лв., но пък напомня за лятото в студените зимни дни. Преждата може да се използва не само за плетене на пуловери. Срещу 15 лв. може да си купите абажур от прежда с кабел.

Най-нестандартното предложение тази седмица е светеща в тъмното фотохартия. Официално беше представена на Пловдивския панаир в Пловдив тази есен. На пазара вече се предлагат светещи в тъмното фотопортрети. Какъв ефект се постига, може да видите тук: http://bit.ly/1b1JPY5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    2 0 Отговор
    статията е безмислена и глупава

    Коментиран от #2

  • 2 PROFESIONALISTA

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    Мда, на това отгоре заглавието е подвеждащо и човек първо си мисли за нещо друго...