Last news in Fakti

16 Декември, 2013 09:00 14 514 6

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища-
  • къщи

Най-луксозните апартаменти и къщи за продажба през изминалата седмица

Столичният квартал „Витоша” е районът, в който през последния месец се наблюдава ръст на предлаганите луксозни имоти. Към края на годината все по-често се срещат оферти за продажба на лукс имоти, но на шпакловка и замазка. „Практиката показва, че все по-трудно се предлагат добре обзаведени апартаменти. Причината е, че купувачите са предимно хора с възможности, които имат ясна представа как трябва да изглежда домът им, особено като се има предвид, че го купуват с цел живеене, а не инвестиция”, коментират анализатори. Друга тенденция, която се наблюдава на пазара в последно време, е оферирането на 4-стайни апартаменти и мезонети с площ над 400 кв.м Подобни примери има в „Лозенец” и „Витоша”.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Лозенец (София) – 550 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ 454 кв.м и се намира на 5-тия етаж в нова тухлена сграда на бул. „Никола Вапцаров”. Имотът е обзаведен по дизайнерски проект с най-висок клас материали. Апартаментът е с локално отопление, топлоизолация и електрически щори. Разполага с централна климатизация и вентилационна инсталация. Бъдещият собственик получава два гаража.

2. Център (София) – 500 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент, чиято площ е 186 кв.м, се намира на третия етаж в тухлена сграда, разположена в близост до Народното събрание. Състои се от хол, отделно трапезария, която може да бъде превърната в трета спалня или кабинет, 2 спални, отделно кухня, баня с тоалетна и още една тоалетна, балкон. Изложение юг, изток, север.

3. Витоша (София) – 500 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 418 кв.м. Имотът е тип мезонет, луксозно завършен, стилно обзаведен и напълно оборудван. Отоплението е на ТЕЦ, климатици във всички стаи, СОТ, блиндирана врата, отлична панорама, възможност за купуване на два подземни гаража. Цената включва пълно луксозно и поръчково обзавеждане и оборудване.

4. Разлог (Благоевград) – 700 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с площ 567 кв.м. Разположена е на южния склон във вилната зона на Разлог, която се намира на 9 км от града. Имотът разполага с вътрешен басейн, кът за фитнес, джакузи, скай бар, турска баня. Има гараж за три автомобила и открит паркинг.

5. Център (София) – 4 000 000 EUR (виж повече)

Разгънатата застроена площ на оферирания имот е 1370 кв.м. Към четириетажната къща, която се намира на ул. „Кракра” в центъра на София има двор от 320 кв.м. Към имотът, който освен, че се продава, също така може да бъде и нает, има един гараж и осем паркоместа. Сградата се отоплява на ТЕц, като е със собствена абонатна станция. Прозорците са с дървена дограма. Стаите разполагат с климатици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...none

    2 0 Отговор
    Само първия в Лозенец ми харесва. Предвид локацията и обзавеждането цената от 1200 евро/кв.м. ми се вижда дори ниска. От останалите може би третият във Витоша не е зле, но не може да се сравнява с първия. Другите нямат нужда от коментар... Как може за втория да искат 2700 евро...
  • 2 Vladimir Yosifov

    1 0 Отговор
    Някой знае ли защо две сериозни банки се изтеглиха от ул. Кракра ?
    Какво мисли Кметството на София по този въпрос ?
    Това означава ли, че Докторски паметник не е предпочитано местоположение ?
    Има ли процеси, които остават скрити ?
    Вече 7 месеца луксозен апартамент на Шейново е без наематели.
    Докторската градина още ли е в Центъра ?
  • 3 Васил Николов

    0 0 Отговор
    Единствено номер 3 хваща окото и може да се нарече лукс , но пък чак тузарски . За останалите не коментирам , там е толкова тузарско , колкото у нас е Елисейския дворец .
  • 4 Valentin Trifonov

    0 0 Отговор
    безвкусица за толкова пари ??? ужас ,трябва на тези които са ги направили да им забранят да харчат .
  • 5 ели мода

    0 0 Отговор
    niamam dymi za lyksa :) a za parite oshte pove4e :)
  • 6 deuuu

    1 0 Отговор
    След първата, другите се виждат обикновенни.