Last news in Fakti

6 Юли, 2014 16:01 1 300 1

56-годишен хасковлия е задържан за опит за убийство

  • опит за убийство-
  • задържан-
  • хасковлия-
  • битов конфликт-
  • границите на имот-
  • прострелял

Спор за границите на имот довел до изстрел в слепоочието пред очите на дъщерята на пострадалия

56-годишен хасковлия е задържан за опит за убийство, съобщиха от пресцентъра на МВР. Той е открит за броени часове, след като прострелял свой съсед при битов конфликт.

Сгналът за инцидент в град Маджарово е получен тази сутрин. Според първоначалната информация, в основата на опита за убийство е разразил се спор за границите на имот в местността „Бунгалата”, където и се разиграла разпрата между двамата съседи – единият от Маджарово, другият - от областния град.

На спора присъствала 30-годишната дъщеря на маджаровеца. Тя съобщила, че видяла хасковлията да стреля по баща й /56 г./. След като ранил опонента си, П.П. /57 г./ потеглил с лек автомобил в неизвестна посока. Жената и нейни близки веднага сигнализирали за случилото се в Спешна помощ и в полицията. На пътя били пресрещнати от спешния медицински екип, който откарал  ранения в хасковската болница в тежко състояние, с рана в слепоочието.

Веднага са предприети заградителни действия на територията на областта, уведомени са и ГПУ в района за издирване на извършителя. Справка в служба КОС при РУП-Хасково показва, че стрелецът не притежава законно отнестрелно оръжие.

Само три часа след стрелбата, полицейските служители задържали П.П. пред дома му в хасковския квартал „Бадема”. Мярката за задържане на познатият на органите на реда мъж е 24 часа.

Образувано е досъдебно производство в РУП-Харманли под надзора на дежурен окръжен прокурор от ОП-Хасково. Продължават действията по разследването – оглед на местопроизшествието, претърсвания в местността и разпит на свидетели.

Установен и лекия автомобил, с който е пътувал П.П. Предстои пострадалият да бъде транспортиран към болница в Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    2 0 Отговор
    Ми нормално е!В последно време много простаци се навъдига с високо самочувствие и си мислят ,че е достатъчно да си прост селянин за да си вървежен! Политиката на правителствата ни през годините ги направи разни земеделски производители да си мислят ,че те са гръбнака на обществото а не осъзнават ,че те са нешастниците които блъскат за да има какво да ядат интелигентните!