Last news in Fakti

23 Юли, 2014 10:22 1 066 0

Психично болен опасно рани полицай

  • психично болен-
  • намушка-
  • рани-
  • полицай-
  • командно дишане-
  • параноидна шизофрения

Пазителят на реда е на командно дишане, с перфорация на дебелото черво и слезката

Психично болен намушка с нож младши полицейски инспектор от РУП – Кубрат, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 19.50 часа снощи (22 юли) е поискано съдействие от кмета на село Юпер за задържането на буйстващ 43-годишен мъж от селото. При пристигането на полицейски екип в дома на Г.С., въоръженият с нож мъж ранил полицая под гръдния кош от лявата страна. Пострадалият служител на МВР е прегледан в ЦСМП - Кубрат и малко по-късно откаран в МБАЛ - Разград. Медиците установили перфорация на дебелото черво и слезката.

43-годишният Х.Х. е опериран и в момента е на командно дишане. Организирана е кръводарителска акция от служителите на полицията. За обезвреждането на мъжа от Юпер е сформирана група от служители на ОДМВР и РУП - Кубрат, която, след оказана съпротива с хладно оръжие, го задържа.

Психично болният Г.С. е криминално проявен и с диагноза параноидна шизофрения, поставена през юли 2013 г. от ТЕЛК - Русе. Задържан е за срок от 24 часа в РУП - Кубрат. По случая е образувано досъдебно производство по чл.128 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА