Last news in Fakti

24 Юли, 2014 16:53 945 0

Настаниха в психиатрия изверга, наръгал полицай с нож

  • психично болен-
  • намушка-
  • полицай-
  • кубратският районен съд-
  • разград-
  • мвр

Раненият днес е изведен от медикаментозна кома

Кубратският районен съд наложи на 43-годишния психично болен мъж, който във вторник вечерта намушка полицейски служител с нож в село Юпер, мярка по чл. 70 от Наказателно-процесуалния кодекс.

Определението на съда гласи „обвиняемият да бъде настанен за изследвания в психиатрично заведение”. Магистратите са постановили максималния предвиден срок - 30 дни. Днес Г.С. е транспортиран с линейка до психиатричната болница в град Бяла, Русенско, съобщиха от Областна дирекция на МВР - Разград.

Преди време криминално проявеният мъж е бил диагностициран с параноидна шизофрения.

Пострадалият служител на МВР – Х.Х., тази сутрин е бил изведен от медикаментозна кома в Разградската болница. Лекарите смятат, че жизнените му показатели започват да се стабилизират, но все още не изключват напълно опасността за живота му. Той е с пробити от удара с нож дебело черво и слезка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА