Last news in Fakti

26 Септември, 2014 15:00 1 571 2

Хакнаха сайтовете на ДАНС и МВР

  • хакнаха-
  • сайтовете-
  • данс-
  • мвр

Причината е безсрамното отношение на двете институции към държавата

Хакнаха сайтовете на ДАНС и МВР, съобщиха от Нова телевизия. Анонимен източник твърди, че е насочена "много мощна и сериозна кибератака над двата сайта, започнала от 13.20 часа”, която ще продължи до края на деня, твърди той.

Причината е "безсрамното отношение на двете институции към държавата”. Източникът заявява, че анонимен хакер го е информирал за атаката и е пожелал съобщението да стигне до медиите.

"Ние никога няма да ви простим за това, което причинихте на държавата ни! За жалост няма да ви кажа кой всъщност съм, но мога да ви кажа, че това е само началото на нашия план за разрушаване на всички монополни сайтове. Писна ни да се подигравате с нас и затова започваме да взимаме по-сериозни мерки. Както се казва "Всеки екип има мото". Нашето мото е "Обединението прави силата". Ние сме България. Ние няма да ви простим. Ние ще ви разрушим", заканва се хакерът.

От МВР отрекоха сайтът им да е бил хакнат, но към 14,47 часа сайтът на МВР и този на ДАНС все още не се отваряха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivo Angelov

    1 0 Отговор
    нормално , не е чудно защо
  • 2 И какво толкова?

    1 1 Отговор
    На тях и без това никой не им чете сайтовете ...