Last news in Fakti

21 Октомври, 2014 14:52 1 163 0

5 жени пострадаха при катастрофа с автобус

  • пострадаха-
  • катастрофа-
  • автобус-
  • варна

Автобусът е от градския транспорт в град Варна

Пет жени пострадаха при катастрофа с автобус от градския транспорт във Варна, съобщиха от полицията в града.

Днес, в 11 часа, на бул. „Мария Луиза”, малко преди кръстовището с  бул. „Вл. Варненчик” е възникнало пътно – транспортно произшествие с участието на кола и автобус от масовия градски транспорт.

При навлизане в зоната на кръстовището водачът на лек автомобил „Mazda” на 62 години от град Добрич предприема рязка маневра за престояване от средна в дясната лента за движение без да се увери, че не създава рискова ситуация за участниците в движението, които се намират там. В резултат на това, за да избегне сблъсък с автомобила, водачът на автобус „Mercedes” използва рязко спирачки, отклонява вдясно автобуса и се блъска леко в крайпътно дърво.

Вследствие на инцидента са пострадали 5 жени, като опасност за живота им няма. Най-сериозно е пострадала 48-годишната кондуктурка, която е единствената настанена за лечение в болнично заведение с фрактура на ломбален прешлен.

Други две, на 73 години и на 63 години, са получили фрактури на ребра, а при останалите, на 76 години и на 54 години, са установени контузни наранявания.

По случая има образувано досъдебно производство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА