Last news in Fakti

25 Ноември, 2014 12:15 2 098 2

Бивш горски служител е открит мъртъв

  • бивш-
  • горски-
  • убиха-
  • невестино-
  • тодор атанасов

Според съдебния лекар смъртта на мъжа вероятно е настъпила от удар с тъп предмет в областта на главата и впоследствие неколкократно блъскане на главата в пода на заведението

Бивш горски служител е открит мъртъв, като вероятната причина за смъртта му е убийство, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

На 24 ноември тази година в 12.35 ч. в Районно управление "Полиция" - Карнобат е получено съобщение от кмета на село Невестино, общ. Карнобат за това, че е открит трупа на 74-годишния Тодор Атанасов от същото село.

При извършения оглед е установено, че трупа на мъжа е в постройка, разположена в северния край на селото, предназначена за кафене, което към момента не функционирало.

Според съдебния лекар смъртта на мъжа вероятно е настъпила от удар с тъп предмет в областта на главата и впоследствие неколкократно блъскане на главата в пода на заведението.

До момента данни за извършена кражба на пари или златни накити, собственост на жертвата няма.

Мъжът е бивш горски служител и собственик на кафенето в което е открит. Заведението на Атанасов не е работило от години, той го е използвал като част от жилищната площ на къщата си.

Той е бил вдовец, с две дъщери, които обаче не живеели при него, съобщиха от „Флагман“.

Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" към ОДМВР – Бургас, сектор "Базова научно-техническа лаборатория" към ОДМВР – Бургас и Районно управление "Полиция" - Карнобат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едикой си

    1 0 Отговор
    МъртАв.
    Боже Господи. Прости на неграмотниците.
  • 2 991

    1 0 Отговор
    Моля ви, оправете си правописа - "мъртАв". Такива грешки за недопустими за петокласник, а камо ли за възрастен човек, пишещ новинарски статии.