Last news in Fakti

18 Декември, 2014 11:42 1 500 1

Намериха още една граната в София

  • граната-
  • софия-
  • стрелбище-
  • къща

Тя е открита в кв. Стрелбище в парцел с къща, която е обезлюдена

Още една граната е открита днес в София, съобщиха от МВР.

Сигналът е подаден днес, малко след 9 часа. Гранатата е открита в кв. "Стрелбище" в парцел с къща, която е обезлюдена и не не се обитава от никой. Къщата е предоставена за събаряне, за да се построи на нейно място нова сграда. Гранатата е намерена на тавана на къщата.

Екипи на полицията са отцепили района, а мястото се охранява, докато гранатата се предаде на служители на Министерство на отбраната.

Факти.бг припомня, че това е вторият подобен случай за последните два дни. Вчера, граната бе открита в блок, в столичния квартал "Младост"-2. Тя беше оставена на 8-ия етаж пред вратата на апартамент. В 10,30 часа стопанката на жилището е алармирала в полицията, че има предмет, приличащ на граната. Всички обитатели на сградата бяха евакуирани превантивно.

На 3 декември пък беше открид снаряд във вход на жилищна кооперация в София. Боеприпасът беше открит на партерен етаж на ул. "Паренсов"29.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 o&k

    0 0 Отговор
    Гранати всеки може-майсторлъкът е да се намери подводна мина!