Last news in Fakti

27 Февруари, 2015 18:29, обновена 27 Февруари, 2015 21:25 3 101 3

Масово убийство в Мисури: 8 жертви в 4 различни къщи

  • масово-
  • убийство-
  • мисури-
  • застреляни

Вероятният нападател се е застрелял след извършеното зверство

Масово убийство в Мисури: 8 жертви в 4 различни къщи - 1
Снимка: АП/БТА

Осем души бяха застреляни в американския щат Мисури, съобщи USA Today. Според шерифа на окръг Тексас Джеймс Сигман, стрелба е имало в 4 къщи в района на градчето Тайрън. Освен осемте жертви има и един ранен.

Тялото на заподозрения за масовото убийство е било открито в паркиран автомобил в съседния окръг Шанън. Предполага се, че 36-годишният мъж се е самоубил.

Освен това е било намерено и тяло на възрастна жена, която, според полицаите, може и да е починала от естествена смърт и да не е свързана с масовото убийство. Следователите продължават да проучват местопрестъплението.

Полицията пристигнала след позвъняването на малко момиче, което съобщило, че е избягало у съседи, след като чуло звуци от стрелба в своя дом. Когато пазителите на реда дошли, стрелбата била приключила, но открили два трупа в жилището. Още пет тела били намерени в други къщи наблизо. Все още не е установена връзка между нападателя и жертвите.

Според местни жители, полицаи обикаляли от къща на къща, за да предупредят за възможната опасност. Според представителя на местната полиция Джеф Киндър, убиецът буквално е вървял от врата до врата и е разстрелвал обитателите на съседни къщи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иво

    2 1 Отговор
    ЮЕСЕЙ ЮЕСЕЙ

    Коментиран от #2

  • 2 Пацо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "иво":

    Руския опозиционен лидер и критик на Путин Борис Немцов е застрелян с 4 куршума на улицата от преминаваща кола в центъра на Москва.
    КПСС БКП
    КПСС БКП

    Коментиран от #3

  • 3 Рачко Пръдлето

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пацо":

    Ако се опитваш да създаваш паралели, не си успял.
    Предателите винаги приключват земният си път по един и същ начин.