Last news in Fakti

6 Март, 2015 10:31 2 035 2

Верижна катастрофа във Варна

  • верижна-
  • катастрофа-
  • варна

Причина за инцидента е, че един от шофьорите не спира на знак Стоп

Верижна катастрофа е станала тази сутрин във Варна, съобщиха от полицията в града.

Сигналът за инцидента е подаден в 9.05 часа. Поради натовареното движение на кръстовището на ул. „Иван Драсов“ и ул. „Македония“ се удрят два леки автомобила "Toyota Aygo“  и „Toyota Avensis“.

Причина за катастрофата е това, че единият от водачите не спира на знак „Стоп“. В следствие на удара едната кола се отклонява от пътя и удря паркиран в близост автомобил. Другата "Toyota“ пък се блъска в пътен знак, който се отчупва и пада върху друг паркиран автомобил.

Пострадали са двамата водачи на автомобилите. Те са били контактни и в адекватно състояние. Откарани са в лечебно заведение за допълнителен преглед.

Движението не е отклонено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5248

    1 0 Отговор
    Хахаха, че кой спира на знак "СТОП" бе хора? Все едно да не паркират на място за инвалиди S класите.
  • 2 бай михал

    0 0 Отговор
    във вална шофьорите масово не са наясно с пътните знаци и пешеходните пътеки във варна по пътищата не важи закона за движение масово се нарушава закона за движение по пътищата