Last news in Fakti

29 Март, 2015 10:55 2 649 0

Спецакция в Приморско, свързана с убитото дете от куфара

  • спецакция-
  • приморско-
  • детето-
  • куфар-
  • пасарел

В апартамент са открити играчки, съответстващи на неговата възраст

Специализирана полицейска акция е била проведена в Приморско, като се смята, че е възможно тя да е свързана със случая с момченцето, открито мъртво в куфар край Пасарел. Претърсен е бил апартамент на жена, разположен в жилищен комплекс, в който повечето собственици са руски граждани.

По информация на Нова тв, операцията е извършена от специализирани части от София. По непотвърдена информация в жилището са открити детски играчки, които съответстат на възрастта на мъртвото дете.

Засега не се уточнява произходът на собственичката на апартамента. Смята се, че тя е свързана с жената, чийто останки бяха открити разчленени в началото на месец март в местност, която се намира само на 3-4 километра от мястото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА