Last news in Fakti

1 Юли, 2015 10:31 1 135 1

Германски турист нападна сънародник с нож

  • германски турист-
  • сънародник-
  • нож

Задържан е, раненият е настанен в МБАЛ

Разкрит е извършителят, нанесъл прободна рана в областта на корема на гермаски турист в к.к. Златни пясъци.

На 28.06. т.г., около 02:05 часа, е подаден сигнал за това, че неизвестно лице е наръгало с остър предмет 21-годишен германски турист, след което се е опитало да му извърши грабеж на пари и мобилен телефон.

Пострадалият е успял да избяга без да бъде ограбен. Инцидентът е възникнал на търговската алея в к.к. Златни пясъци.

21-годишният турист е настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота.

След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан извършителят – Т.С. на 20 г., германски гражданин, турист. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Варна. На Т.С. е повдигнато обвинение, мъжът е задържан за срок от 72 часа. Установено е, че с извършителят е имало още двама души: М.Б. на 18 г. и Н.Ю. на 18 г., и двамата също гермаски граждани, туристи. Същите са задържани за срок до 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ

    0 0 Отговор
    Германският турист ли нападна или него го нападнаха??? Заглавието едно, първото изречение от статията друго. (headbang)