Last news in Fakti

2 Септември, 2015 16:20 1 795 2

Полицай-педофил уби 12-годишна в Краснодарски край

  • убийство-
  • полицай-
  • педофил

Истинска трагедия се разрази в град Горещ ключ в Краснодарски край (Русия). Полицай-педофил уби 12-годишна ученичка, след като тя е отказала интимна близост с него. По предварителна информация 23-годишният лейтенант Иван Сорокоумов, работещ и към Детска педагогическа стая, се е изплашил, че детето ще разкаже всичко на родителите си. Той е завлякъл момичето в отделен район на града, където го е умъртвил с три удара по главата. Изхвърлил е трупа в река Псекупс, след което незабавно се е върнал в отдела и се е включил в издирването на ученичката, което е продължило до сутринта на 1 септември. След това е отишъл да дежури в местното училище, където е бил първия учебен ден.

Първоначално извършителят Сорокоумов, е отричал да е извършил престъплението, но в крайна сметка е признал. „Цинизмът на ситуацията се крие в това, че държавата го е допуснала да работи с деца и да защитава техните права, а той е злоупотребил със своето служебно положение. Следствените власти ще направят не само така, че той да понесе най-тежкото наказание, но и да проучат по какъв начин е попаднал в редиците на полицията и как му е било позволено да работи с деца”, коментираха от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чукча

    0 0 Отговор
    И това ли е важното и същественото ,за което трябва да се пише в момента!Срамота!
  • 2 сссс

    0 0 Отговор
    че от къде мое да знаят дали е педофил , зоофил или п...рас кво е виновна държавата
    ама си е в тон с антируската пропаганда разбираемо е да се раздухва случая

    е ние пък си имамхме служебен премиер близнашки които уж пребори дпс и им взе властта а след това отиде на ясла в дпс като консултант

    нещо като тоя полицай педофил в детска педагогическа

    а в щатите единия от шефовете на монсанто е министър на земеделието


    тъй чееееее