Last news in Fakti

3 Септември, 2015 20:50 1 778 1

Каналджията от Лом остава в ареста

  • каналджия-
  • лом-
  • унгария
Каналджията от Лом остава в ареста - 1
Снимка: Новините от Монтана

Постоянна мярка "задържане под стража" получи от съда в Монтана 32-годишният Цветан Цветанов от Лом, уличен в трафик на хора, съобщи регионалният tribai.info.

Адвокатът на задържания обяви, че няма да обжалва решението.

По време на заседанието арестантът заяви, че не е пътувал в чужбина. Негови близки от Лом, обаче твърдят, че той живее в чужбина и се прибрал преди няколко дни от Германия. Съпругата и майка му също били в чужбина. Малко преди да се прибере в къщи, в Лом си дошъл и 15-годишният му син, който също бил в чужбина, съобщи сайта "Новините от Монтана".
Цветанов бе задържан в родния си квартал "Младеново" в Лом в понеделник, след искане на австрийските власти и с цел екстрадицията му. 72-часовият срок на задържането му изтече днес.

Мъжът се свързва с камиона на смъртта, в който миналия четвъртък на австрийска магистрала бяха намерени 71 мъртви имигранти.

В понеделник съдът ще гледа искането за екстрадиция на Цветанов в Австрия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цеко

    0 0 Отговор
    по бай тошово време заловенитепрестъпници спяха на пода върху цимента и ги хранеха само с хляб и подсладена вода!! от време на време и малко тупаник за гарнитура
    на втората седмица всичко си казваха!!!
    това е единствения начин да бъдат респектирани престъпниците!!!