Last news in Fakti

4 Септември, 2015 15:26 3 011 1

Хванаха мъж, убил младеж в царевична нива

  • младеж-
  • хванаха-
  • убил-
  • царевична-
  • нива

Той е криминално регистриран в полицията

Киминалисти от областната дирекция разкриха убиеца на 22-годишния младеж в царевична нива край село Кошарево, съобщиха от МВР. С прокурорско постановление за 72 часа е задържан 38 – годишен мъж.

На 2 септември, около 1.45 ч., от изстрел, произведен от минаващ край нива в брезнишкото село Кошарево автомобил, бе убит 22 – годишен младеж от Перник. В резултат на проведените незабавни процесуално – следствени и оперативно издирвателни действия от криминалисти от областната дирекция и районните управление в Брезник и Радомир, бе установен и задържан извършителят – мъж от Перник. Той е криминално регистриран в полицията.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава. Днес предстои да му бъде поискана постоянна мярка „задържане под стража“. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пернишки Винкел

    0 0 Отговор
    А този "младеж" на 22 години, какъв го е дирил в чужда нива? Да не би да е изучавал биологическото разнообразие на насекомите върху кочаните от узряла царевица?