Last news in Fakti

8 Февруари, 2016 19:21 6 426 4

Кражба на булка завърши с убийство в Кърджали (Видео)

  • кърджали-
  • стрелба-
  • отвличане-
  • девойка-
  • убийство

От около 20 дни два рода – от Кърджали и съседното село Петлино, били във война за момиче

Кражба на булка завърши с убийство в Кърджали (Видео) - 1

Драма, достойна за перото на Шекспир, стои в основата на днешното убийство в Кърджали.

От около 20 дни два рода – от Кърджали и съседното село Петлино, били във война за момиче. Това разкриха по повод убийството в района на пазара в Кърджали, на улица "Хан Аспарух", пред 24rodopi.com отлично осведомени източници.

Става дума за 17-годишно момиче от Кърджали. В средата на януари братът на убития днес Махмуд - Рафет, познат още като Райчо, отвлече момичето, разкриха запознати.

Близките на непълнолетната ученичка са обезпокоени, че Силвия се намира в лоши ръце, пише Арда нюз. Според медията репутацията на въпросния Райчо не била много чиста. Майката е притеснена, че дъщеря и може да бъде пласирана като проститутка извън граница, защото по нейни думи именно с това се занимавал младежът от Петлино.

Както вече писахме, малко след 12.00 часа след кавга за похитено момиче, тийнейджър простреля смъртоносно 30-годишния Махмуд Р.

Окръжна прокуратура - Кърджали извършва разследване по досъдебно производство за умишлено убийство – престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс, се казва в съобщение на прокуратурата.

Около 12,30 часа след  възникнал скандал между две лица близо до Общинския пазар в гр. Кърджали имаше смъртен случай. Двамата мъже си разменили удари с ръце, след което последвали няколко изстрела с оръжие. В резултат на това единият от участниците в скандала – М.Р., на 30 г. от село Петлино, община Кърджали е бил  ранен, а по-късно е починал в болницата, припомнят от прокуратурата.

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Кърджали се провеждат неотложни процесуално действия, установяват се лицата, станали свидетели на инцидента и се провеждат оперативно-издирвателни мероприятия, посочват от пресцентъра на прокуратурата.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Саше

    1 0 Отговор
    Какво перо на Шекспир бе! Избийте се до един, м....сти неандерталски! Хубаво е поне отвреме навреме да прочитаме по някоя такава блага вест.
  • 4 диан

    1 0 Отговор
    и сега какво правим?
    ако пуснат м...ла
    следва саморазправа от роднините на жертвата
    ако го съдят пък неговите роднини
    ще правят митинги пред съдебната палата
    доста съдии ще си правят самоотвод мисля:)
  • 5 БАТ мишо

    1 0 Отговор
    веднага да се освободи човека и да му си даде орден стара планина . после с държавни пари да му се купи последен модел калашник РПГ и квото поиска ако требе и танк да му се предостави и да му се плаща горивото. само с половината спестени пари от детски за м....сти ще се избият разходите
  • 6 БОЛИМЕКУРА

    0 0 Отговор
    САКЪН НИДЕИ.............