Last news in Fakti

26 Март, 2016 18:21 3 223 0

У заподозрян за убийствата в Ботевград е намерено взривно устройство

  • заподозрян-
  • ботевград-
  • намерено-
  • взривно-
  • устройство-
  • убийство

Той е извършвал грабежи, лежал е в затвора и в момента е под домашен арест, защото чака трета инстанция за 25-годишна присъда

У заподозрян за убийствата в Ботевград е намерено взривно устройство - 1

У единия от заподозрените за убийствата в Ботевград е намерено взривно устройство, съобщи министър-председателят Бойко Борисов.

Мъжът е „криминално проявен, стрелял е по полицаи, по сарафи“, каза Борисов.

Освен това е извършвал грабежи, лежал е в затвора и „в момента е под домашен арест, защото чака трета инстанция за 25-годишна присъда“, каза още премиерът.

Данните на премиера са от директора на Главна дирекция „Национална полиция“ Христо Терзийски, а главния прокурор Сотир Цацаров лично наблюдавал случая, добави Бойко Борисов.

Факти.бг припомня, че вчера вечерта двамата братя – Цветан и Марко Петрови, бяха убити в центъра на Ботевград. Мъжете са от ромски произход и са били застреляни в гръб от засада. По-късно стана ясно, че у единия са намерени наркотици, а у другия – бухалка. Излезе информация и, че преди убийството са били извикани на среща от управителя на заведението, в което работели като охрана.

Днес МВР съобщи, че е задържало едно лице, чиято съпричастност към престъплението се изяснява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА