Last news in Fakti

15 Май, 2016 12:23 2 235 1

Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла

  • тежка катастрофа-
  • пътя-
  • русе - бяла

Има и втора катастрофа само с материални щети

Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла - 1
Снимка: Russe news

Две тежки пътно-транспортни произшествия са станали по пътя Русе – Бяла тази нощ, съобщи "Russe news".

При едното, станало около 4 ч. тази нощ, има пострадали. Другото, станало около 18 ч. вчера в района на кръговото движение край Бяла, се е разминало само с материални щети.

По-тежкият инцидент станал в участъка между село Обретеник и Мидата, на около 2 км от разклона за Две могили. Там са се блъснали две коли и румънски пътнически автобус. По ирония на съдбата, само на метри, преди малко повече от 2 години, загинаха трима младежи.

По предварителна информация, на забранен участък от пътя, лек автомобил „Фолксваген“ с разградска регистрация, движещ се в посока Бяла, предприел изпреварване на румънски автобус. Срещу него се движел лек автомобил „Шкода“, който е идвал от завоя. При разминаването двете коли се закачили странично, при което изхвърчали извън пътя. Автобусът не е пострадал и бил освободен да продължи пътя си за Букурещ.

При инцидента са пострадали водачите на двата леки автомобила. С линейки на „Спешна помощ“ те били откарани в болницата в Русе, с множество травми. На този етап няма опасност за живота им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    Този път трябва да е само за депутатите и управниците ни -те да пътуват по него в едно с големите камиони-така ще се отървем от ях....