Last news in Fakti

1 Юли, 2016 13:09 1 853 0

Мъж простреля жена си, самоуби се

  • мъж-
  • простреля-
  • жена си-
  • самоуби се

Днес, малко след 10 часа в полицията е получен сигнал за прострелял се смъртоносно мъж в ж.к. „Обеля”. На място незабавно са изпратени екип на полицията и спешна помощ.

Пред тях свидетел на инцидента разказал, че преди стрелбата 69-годишния мъж съобщил, че малко преди това е прострелял съпругата си в жилище в столичния кв. „Свобода”. Веднага към споменатия адрес са насочени полицейски и медицински екипи. Екипът на Бърза помощ е оказал помощ на 67-годишната простреляна жена и е откарал пострадалата в болниця.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата в полицията продължава под наблюдението на Софийска градска прокуратура.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА