Last news in Fakti

13 Октомври, 2016 12:19 2 296 0

Работници откриха мумифицирано тяло в храсти

  • работници-
  • откриха-
  • мумифицирано-
  • тяло-
  • храсти

Тялото е на мъж на видима възраст около 40 години

Работници откриха мумифицирано тяло в храсти - 1

Работници откриха мумифицирано тяло в храсти в Несебър, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

На 12 октомври тази година в 10.15 ч. при извършване на строителни дейности в района зад Центъра за спешна медицинска помощ в Несебър, в храстите в близост до ул. „Южен плаж“ работници откриват мумифицирано тяло.

Служители от отдел „Криминална полиция“ и Базовата научно-техническа лаборатория при ОДМВР – Бургас, както и служители от Районно управление –Несебър извършили оглед, като установили, че тялото е на мъж на видима възраст около 40 години.

Травматични увреждания или следи от насилие не са забелязани.

В дрехите на мъжа е открит мобилен телефон със СИМ-карта на британски оператор, лични вещи, както и карта за пътуване в градския транспорт на Лондон.

Трупът е откаран за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина“ при МБАЛ -Бургас, като съдебните медици установили, че смъртта е настъпила вероятно преди година.

Точната причина обаче е в процес на уточняване. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА