Last news in Fakti

23 Февруари, 2012 14:52 1 410 5

Цар Киро с обвинение и заради средния пръст

  • кирил рашков-
  • цар киро-
  • хулиганство

Кирил Рашков е привлечен като обвиняем по дело за хулиганство. Причина за това е неприличният жест, който той отправи към жителите на село Катуница и Асеновград, които се бяха събрали пред районния съд в града, който трябваше да разгледа искане за промяна на мярката му за неотклонение.

Районната прокуратура в Асеновград се самосезира заради непристойното поведение на  Рашков пред съда. След като са проследили репортажи в медиите, обвинителите поискаха Цар Киро да бъде съден и за непристойно поведение и дребно хулиганство. Подобен случай имаше преди няколко години с Будимир Куйович.

Иззети бяха всички записи от медиите, в които ясно се вижда, че на влизане в съдебна зала Рашков псува жителите на Катуница, а на излизане от съда им показва неприличен жест - среден пръст. 

От районната прокуратура в Асеновград уточняват, че Кирил Рашков е бил посетен в килията си от дознател, който му връчил срещу подпис препис от постановлението за привличането му като обвиняем. До няколко дни се очаква делото да бъде внесено в прокуратурата.

След това по закон наблюдаващият прокурор ще има един месец, за да се произнесе и да приключи с обвинителния акт. Според уверения от районната прокуратура в Асеновград обаче обвинителният акт ще бъде изготвен в максимално кратки срокове и се очаква това да стане до около седмица и половина.

Рашков е заплашен със затвор до 2 години или пробация и обществено порицание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фичката фичков

    0 0 Отговор
  • 2 nqkoy

    2 0 Отговор
    Е...ти наглия м....л
  • 3 Станислав Стоянов

    1 0 Отговор
    Само бесило за м....ла
  • 4 Майтап бе Уили

    1 0 Отговор
    Ееееее най-после.Това е най-голямото му престъпление.......среден пръст.
  • 5 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    m..geto mnogo naglo be.