Last news in Fakti

12 Март, 2012 14:11 1 378 0

Разбиха в Пловдив автомобила на британския посланик

  • джонатан алън-
  • великобритания-
  • посланик

Разбиха автомобила на британския посланик у нас Джонатан Алън. Това е станало на ул. "Мали Богдан" в Пловдив, предаде радио „Дарик“.

Крадците са строшили страничното стъкло на Land Rover и са взели GPS- системата.

Колата е с дипломатически номер. Няма задържани. Джонатан Алан бе няколко седмици в Пловдив в дома на бизнесмена Костадин Стойчев и съпругата му, която е учителка по английски.

Британското външно министерство задължава своите дипломати да изучават езика, нравите и обичаите на държавата, в която са не чрез курсове, а настанявайки се временно при някое обикновено семейство.

За кражбата британският посланик сам написал в социалната мрежа "Туитър". На стената си той пише, че това е трета кражба на системата му за ориентиране, като предишните са били във Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА