Last news in Fakti

21 Февруари, 2014 17:43 2 895 0

САС отмени заповедта за екстрадиция на Брендо

  • сас-
  • заповедта-
  • екстрадация-
  • ивелин банев-
  • брендо

Софийският апелативен съд /САС/ отмени решението за екстрадиция в Румъния Ивелин Банев-Брендо. С това се отмени решението на Софийски градски съд за екстрадация на спрягания за кокаинов крал.

На 21-ви януари Софийският градски съд допусна екстрадицията на Брендо след дълга кореспонденция с румънските власти. И тогава, и днес, Банев беше доведен в Съдебната палата при засилени мерки за сигурност.

От близо година Брендо е в ареста, след като Софийският градски съд го осъди на седем години и половина затвор за пране на пари от наркотици.

В началото на юли, миналата година, Банев беше осъден на 20 години затвор в Италия, където отговаря за наркотрафик по мегаделото „Кокаиновите крале".

 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА