Last news in Fakti

25 Януари, 2023 19:54 1 348 10

Председателят на НС Вежди Рашидов проведе лична среща с Негово Светейшество папа Франциск във Ватикана

  • вежди рашидов-
  • папа франциск-
  • ватикана-
  • среща

Срещата се проведе в последния ден на Седмицата на християнското единство сред стекли се поклонници от всички християнски църкви

Председателят на НС Вежди Рашидов проведе лична среща с Негово Светейшество папа Франциск във Ватикана - 1

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов разговаря с Негово Светейшество папа Франциск във Ватикана.

Срещата се проведе в последния ден на Седмицата на християнското единство сред стекли се поклонници от всички християнски църкви.

Председателят на НС Вежди Рашидов проведе лична среща с Негово Светейшество папа Франциск във Ватикана

По време на разговора председателят на Народното събрание пожела на Негово Светейшество здраве и сили в мисията му за постигане на мир по света. Вежди Рашидов предаде на папа Франциск уважението на българския народ. От своя страна папа Франциск благослови българския народ и пожела да всички да бъдем заедно в усърдието и молитвите си за мир и благоденствие.

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов поднесе като дар на Негово Светейшество папа Франциск копие на съд от Вълчитрънското златно съкровище


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сирене

    14 2 Отговор
    Католикът Вежди Рашидов от България.. Продажно човече...
  • 2 Соломон

    7 1 Отговор
    "От своя страна папа Франциск благослови българския народ и пожела да всички да бъдем заедно в усърдието и молитвите си за мир и благоденствие."

    БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ или БЪЛГАРСКИ НАРОД ?!

    "Аз съм от много стар турски род и съм много добър български гражданин" - това каза в парламента Вежди Рашидов, депутат от ПГ на ГЕРБ - публикация в glasove точка com
  • 3 Аз съм от ссср

    7 1 Отговор
    Мюсюлманин се среща със католик,това България не я интересува.И едните и другите искат и са искали във миналото да унищожат православните християни.
  • 4 Адам Хилтън

    6 1 Отговор
    И 2-мата на снимката нямат страх от Бога.
  • 5 12340

    6 1 Отговор
    Вежди Рашидов първо е художник!!!
    .... после е подлога на всякакви мутри----последно на МУТРА ага Банкянлията
  • 6 Трак🇦🇹🇮🇹🇮🇷🇧🇬🇯🇵🇺🇦🇩🇪

    6 2 Отговор
    Папата изследва ли предварително с кои хора се среща и наясно ли е че това е мултак от организирана престъпна група МУЛТИГРУП занимаваща се с контрабанда на наркотици поръчкови убийства грабежи рекет проституция и всичко забранено от закона ? Не че папата е стока ама все пак да питаме
  • 7 Богословия от католик нещем!

    7 2 Отговор
    Имаме си наши Богове, които да ни Благославят. Алко холика Веждата е там, за да продаде родът и историята на нашите отци на ватиканските сат анисти.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Питам се

    0 0 Отговор
    Защо Вежди Рашидов - по етнос турчин, по религия най-вероятно мюсюлманин - се среща с папата? И защо му е да подарява разни златни сувенири? Може би иска папата да измоли от господ нещо за света , или за България или за него? Или ... ще го "кандардисва" за "правата вяра"? Или... иска благословията на папата да ползва услугите на банка Антинари!?