Last news in Fakti

26 Юли, 2023 12:31 2 451 8

Йордан Камджалов създава уникална школа за деца

  • йордан камджалов-
  • школа

Школата ще бъде ориентирана към науката и изкуствата

"Идва времето да открием музикална школа." Това каза маестро Йордан Камджалов в предаването "България, Европа и светът на фокус" с водещ Ива Дойчинова.

Школата ще бъде ориентирана към науката и изкуствата и ще преподават педагозите на българските златни медалисти. "Това е нещо безпрецедентно, което ще бъде ново за пейзажа на образованието в България и Европа."

Маестро Камджалов призова всеки, който има предвид подходяща сграда за целта, да се свърже с него. Всеки, които има идеи или въпроси, свързани с школата може да пише до официалния имейл на Фондация "Йордан Камджалов": [email protected].

"България заслужава това. Имаме невероятни преподаватели и изключително талантливи деца", категоричен бе Маестрото.

"Златни педагози ще създават златни деца за едно златно общество."


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 литекс

    9 4 Отговор
    ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН И ВЕЛИК ЧОВЕК
  • 2 Позитивен

    9 3 Отговор
    Браво! Само така!
  • 3 абе

    4 6 Отговор
    фалирал два фестивала, некадърен диригент, говори странно с деца.. не бих се радвал.

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Мнение

    2 1 Отговор
    За съжаление България никога повече няма да има светилище като Двореца на пионерите в София по времето на културния и разцвет през така омерзения,а щяло и нещяло социализъм! Дворецът на пионерите действително беше уникален, какъвто е имало само в страните на социализма, така че този Йордан Камджалов никога няма да постигне целите си в този мащаб,по простата причина, че културата на тогавашната народна република България беше държавна политика, а не такава на разни измислени фондации а ла Камджалов! Нищо лично!
  • 5 Мнение

    1 0 Отговор
    Създва глупости на търкалета! Културата трябва да бъде държавна политика както по времето на социализма, затова тогава беше и културния разцвет на България,а не не на някакви фоонндации а ла Камджалов!
  • 6 Мнение

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "абе":

    Абсолютно съм съгласен с Вас! Самозванец, самовлюбен,самоистъкващ се псевдо субект!
  • 7 Мнение

    1 0 Отговор
    Само дето Йордан Камджалов има нещо, което не е в ред в него!
  • 8 Ивайло

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "абе":

    Извинявайте, които два фестивала е фалирал и по каква методология го оценявате като "некадърен диригент"?! Твърде много специалисти се навъдиха, които даже не познават нотите.