Last news in Fakti

3 Февруари, 2015 11:49 2 989 0

Дъщерята на Уитни Хюстън "се бори за живота си"

  • боби кристина хюстън-
  • уитни хюстън-
  • дъщеря-
  • кома-
  • боби кристина браун

Боби Кристина Браун е поставена в изкуствена кома

Два дни след като беше открита в безсъзнание във ваната в своя дом в Розуел, Джорджия, дъщерята на Уитни Хюстън - Боби Кристина Браун се "бори за живота си" в интензивното отделение на болница Норт Фултън, заяви източник, близък до семейството, цитиран от Си Ен Ен.

21-годишното момиче беше настанено в болница в събота и поставено в изкуствена кома заради оток на главния мозък. Само преди 3 години майка й загина от свръхдоза в хотел в Лос Анджелис по подобен начин.

От болницата не поясняват какво е състоянието й, но пък семейството й е неотлъчно до нея. Боби Кристина се бори за живота си и е заобиколен от семейството й. Баща й вече помоли медиите да оставят него и семейството му на мира в този труден момент.

"Молим ви да почитате нашето желание за неприкосновеността на личния ни живот по време на този труден момент", категорично заявиха в изявление близките на Боби Кристина.

Според източник, близък до семейството 21-годишната жена е отворила и затворила очи в понеделник, но лекарите казаха на семейството, да не разчитат твърде много в това движение.

Лекарите се опитват да намалят успокоителните, за да проверят функцията на мозъка на Браун, но за момента са решили да я оставят в изкуствена кома, каза източникът и допълни, че Браун е имала няколко припадъка в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА