Last news in Fakti

24 Февруари, 2015 10:22 1 337 0

Концертът на Lamb се мести в Студио „Орфей“

  • lamb-
  • концерт-
  • мести

По случай празника на жената EventEase са поканили една от най-емоционалните британски банди

Засиленият интерес към концерта на трип-хоп дуото Lamb и техническите изисквания за сценичното осветление на бандата са причините, накарали организаторите от EventEase да преместят събитието в Студио „Орфей“. Студио „Орфей“ се намира на ул. Самаков 60, зад Интерпред, само на 100 м. от метростанция  ”Жолио Кюри”.

Вече закупените билети не се нуждаят от презаверка, уточняват организаторите.

Концертът на Lamb  в София e част от световното им турне по повод новия им албум Backspace Unwind и става възможен благодарение на музикалната платформа на Ballantine’s My Beat .

Новото място е с по-голям капацитет от Sofia Live Club и ще позволи продажбата на допълнителни билети, за да може всички желаещи да преживеят една специална музикална вечер на 8-ми март.

В момента дуото обикаля с новия си албум Backspace Unwind на мащабно световно турне. Преди броени дни приключи гостуването им в Австралия, за където и Andy и Lou споделят, че е било изключително вълнуващо. Документалният филм от английската им обиколка през 2014-та загатва, какво да очакват от лайв изпълнението им в София всички български фенове на бандата:

 

През това време, заслужената оценка за новия им блестящ музикален продукт не закъснява и сингълът We Fall In Lovе“ (единственият официално разпространен в интернет) е номиниран за „Най-добър чилаут/лаундж трак“ от престижните International Dance Music Awards. Ето и линк към неофициалното видео на парчето, създадено от Lamb:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА