Last news in Fakti

4 Януари, 2016 07:00 2 047 0

Агент 007 е играл в "Междузвездни войни"

  • даниел крейг-
  • агент 007-
  • междузвездни войни

Даниел Крейг е имал малка роля в новия филм

Даниел Крейг е играл в „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, съобщи „Сън“.

От месеци феновете спекулират, че актьорът, който играе Джеймс Бонд е имал съвсем малка роля във филма. Той самият много е искал да играе в поредицата, като продуцентите са направили малък жест към него, давайки му роля, която е почти незабележима и в която лицето му не се вижда.

Неназован източник от екипа на филма разкрива, че всъщност Крейг е играл ролята на щурмовак, като сцената с него трае една минута и той казва няколко реплики. През цялото време той носи шлем и съответно лицето му не се вижда.

Става въпрос за сцената, в която главната героиня Рей е окована и със силата на мисълта си принуждава охраняващият я щурмовак да я освободи. Този щурмовак е именно Крейг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА