Last news in Fakti

1 Юли, 2016 14:52, обновена 1 Юли, 2016 15:45 1 633 0

Дете е в кома след падане във въжен парк край Благоевград

  • линейка-
  • дете-
  • въжен парк
Дете е в кома след падане във въжен парк край Благоевград - 1
Снимка: Факти.бг

Дете е в кома след падане във въжен парк в местността „Бачиново" край Благоевград, съобщи сайтът Региона.бг.

То е било редовен посетител на парка.

Детето е транспортирано в "Пирогов", където ще бъде под наблюдението на неврохирурзи. Веднага след инцидента детето е е откарано в благоевградската болница. Директорът на Спешното отделение д-р Владимир Рабаджийски съобщи, че при постъпването си детето било в съзнание. След това обаче е изпаднало в кома. Направен е скенер, при който е установено, че пациентът е с черепно-мозъчна травма и с кръвоизлив в мозъка. Има опасност за живота му.

Детският въжен атракцион в парк "Бачиново" отвори врати преди две години, стопанисва се от община Благоевград.

Собствениците на съоръженията твърдят, че детето е било напълно обезопасено, когато се качило във въздуха. Според тях, детето не е спазило инструкциите и откачило едновременно и двете обезопасителни куки.

Собствениците на съоръженията твърдят, че то е било напълно обезопасено, когато се качило във въздуха. Според тях детето не е спазило инструкциите и откачило едновременно и двете обезопасителни въжета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА