Last news in Fakti

23 Септември, 2012 17:08 16 517 30

Етническият конфликт между Бони и Николай бил сериозната тема във VIP Brother

  • vip brother

Етническият конфликт, който се разрази между двама от съквартирантите в Къщата на VIP Brother  - Бони и Николай, е най-сериозната тема в новия сезон на реалити шоуто. Това коментира в студиото на „Съпругите” продуцентът на ВИП Новините на Нова Мон Дьо.

В последните два епизода зрителите видяха как Ники превърна намерението си да се справи с „чалгата и простотията” в „моята лична борба”. Той неколкократно се опита да засегне певицата на тема ромския й произход и намекна, че не е достатъчно умна и образована. Снощи екстремистът, както той сам се определя, дори успя да разплаче поп фолк дивата.
 
„Не бива да си правим шега с подобни неща, защото те могат да предизвикат реакция и на хората отвън”, категоричен бе Мон Дьо.
 
Той заяви, че познава отлично Бони и тя никога не преиграва. Не правело изключение и това, че тя се разплака, обидена от думи на Николай.
 
„Това не е мъжкарско поведение от негово страна”, каза още светският журналист.
 
Колежката му Кристияна Кръстева пък заяви, че тези действия са част от стратегията на Мартинов.
 
„Това ще му изиграе много лоша шега. Юлиан в момента го подкрепя, но и той скоро ще разбере, че реакцията му не е правилна”, коментира Нина Никол.
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан Милков

    16 2 Отговор
    Т.нар. „напрежение“ е заблуда за зрителите… Манипулация и инсинуация… Циганката доста умело играе на тънката етническа струна, но от време на време преиграва по цигански – сълзи, сополи, обяснения пред камерите… Така е в ежедневието ни, където циганите си играят с нас и доста умело се справят с манипулациите… Тъжното е, че журналисти, тв водещи и всякакви други PR специалисти се напрягат и полагат неимоверни усилия, да ни убедят че в къщата има етническо напрежение?! Ха, ха, ха… Някой да е видял добро от циганин? Някой циганин да е допринесъл нещо добро за България? Много плач за нищо съществено… Николай играел и завъртял интригата?! А никой ли не допуска, че циганката Бони също играе и отвръща на интригата по единствения й познат начин – по цигански с преиграване и плач, за да предизвика съжалението на другите и публиката?! Тъжно и гротескно…
  • 2 безумна

    9 0 Отговор
    Поредна простотия като цяло. Част от обработката на съзнанието на народа ни. Пиар по време на чума. Насаждане на бездуховност и ниски страсти. Представление за олигофрени. Комфорт за управляващите, с цел отклоняване на вниманието. Поне да беше нещо зрелищно, както в древния Рим и да даваха на хората, които го гледат и по една паста, или шоколад.
  • 3 mango

    4 4 Отговор
    БОНИ е много комплексирана и тези конплекси ги прехвърля и в играта БИГ БРАДЪР.Самите цигани се имат за цигани а, не за БЪЛГАРИ.
    Дълго време ще се чудят ,какаво е ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА.
  • 4 Emil

    9 1 Отговор
    Конфликтът не е между циганка и българин, а между полуграмотна и нискоинтелигентна персона и нормален човек с достойнство.

    Бони е VIP, колкото и Мон Дьо, затова такива създания, като тях се подкрепят - когато една Памела Андерсън застане редом до тях се сгушват и я гледат с благоговение, защото дори нямат опита как да й се мазнят (както прави Патрашкова).
  • 5 амаха

    2 2 Отговор
    ne gi gledam tezi prostotii nare4eni vip brother,za6toto za men nqma vajni i nevejni personi,6tom e 4ovek zna4i nosi 4ast ot boga v sebe si!!
  • 6 завършил 8-ми клас

    3 0 Отговор
    Напълно съм съгласен с 4... Сега, че 99,9% от циганите са необразовани предполагам, че не е просто съвпадение...
  • 7 кик

    1 4 Отговор
    хахахах била Бони необразована тъпа циганка и какво ли още не ама я карат с лимузина плащат и хонорар колкото на "нормалния 4овек с достойнство"както е представен по долу колкото годишната му заплата...и кой бил комплексара и глупакът после.....да си циганин не е обидно

    Коментиран от #11

  • 8 кик

    0 1 Отговор
    никой не си избира къде да се роди но да го обвиняваш за това 4 е е циганин и на база на това да го третираш е меко казано о възвишен ни кольо
  • 9 пенко

    2 0 Отговор
    вие софиянци все мн. знаете, елате да живеете в малко селце където циганите си играят с пари карат скъпи коли и са нагли. мечтата на всяко цигане е да продава момичета, да си сводник е нещо нормално/все едно си депутат/. елате да живеете тук и като ви прдаде циганина дъщерята в чужбина , тогава ми говорете за толерантнос и етнивески мир. Българите се претапят като нация, българки се женят/раждат мелези/ за цигани турци и т. н.
  • 10 mf2

    1 1 Отговор
    КИК, возят я с лимузина и и плащат хонорар, щото действието се развива в Чалгария! Нема по-изк..сана държва от нашата, казвам го с мъка на сърцето, но щом Бони е VIP...дтеб у държават!
  • 11 The Bear

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "кик":

    Момко, коментарите ти ме карат да предполагам, че живееш в центъра на голям град, имаш уреден от родителите си живот, и контактуваш с отбрани, интересни за теб хора, но не си запознат ни най-малко с това племе и супер-паразитният му начин на живот. Мога много да пиша по въпроса, но може би няма смисъл - вероятно няма да бога да променя убежденията ти, докато не бъдеш пребит и ограбен, пребит и изнасилен, постоянно заплашван от м..густи.... докато плодовете на труда ти са нагло ограбвани от представители на тази .змет.... докато не поживееш около тях, за да разбереш, че циганин пари в държавата не внася под никакъв предлог - не плащат за вода, електричество, телефон и др. придобивки, а ползват.... не плащат данъци, а не ги глобяват, не плащат здравни осигуровки, а почти 70% от средствата на здравната ни каса отиват по лечението и "живота" на циганите в наши болници - болницата в Бургас пълна само с такива и мирише на клоака - а като отида аз с децата ми - за нас няма свободни легла, и трябва да си платим... Обира те, а като го млатнеш, те съди за побой... Получават помощи за по 10-12 чаавета, а после ги изоставят да им ги гледаме в домове, миришат и пръскат зарази сред нормалното население, та да се харчим и за лечение покрай тях, превръщат китни кътчета в бунища, и ..... куп други неща - чак аз започнах да си омръзвам, но и кръвно вдигнах Грехота е да си помислиш да ги защитаваш - това значи предателство кам народа ти! Към трудовите и съвес

    Коментиран от #22

  • 12 Стефан Даскалов

    0 3 Отговор
    Жалко е, че Ники постъпва така. Бони е хубав и свестен човек, точна и без маска. Малко са такива като нея. Аз също не харесвам чалгата, но определено Бони ми харесва

    Коментиран от #15

  • 13 тууу

    2 0 Отговор
    ще ви видим колко ще ви бъде симпатична като станем малцинство в собсвената си държава :X :X и това не расизъм а реализъм
  • 14 кик

    0 2 Отговор
    на вас не ви харесва когато от европа българите са поставени в една група и престъпници и други са при4ислявани към вас нали?а вие при4ислявате Бони към престъпните цигани?тя е певица и е абсурдно да се заяждате с нея заради това което правят останалите...
  • 15 николай маринов

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Стефан Даскалов":

    Четох че поредният м....л я е пребил и зарязал така че няма пречки да си я прибереш у вас щом толкова я харесваш .
  • 16 неутрален

    1 0 Отговор
    Какво значение има дали човек е циганин, евреин или арабин например, стига да е морален и да спазва законите.
  • 17 georgi

    2 0 Отговор
    Циганката преиграва за да получи подкрепата на циганите, а продуцентите се радват и раздухват, защото си печелят от това - интрига-паричка-интрига....
  • 18 The Bear

    1 0 Отговор
    Нямам думи за слепотата на един народ .....
  • 19 morientes_lale

    0 1 Отговор
    Май като гледам Бони е по българка от пишещите тук.. Много българи гледам не само че са глупави и бедни. но и нечистоплътни и необразовани. а за некадърността да не говорим и крадат повече от циганите.. А на този от Брадъра не му прави чест и затвърждава моите думи..
  • 20 Аз

    2 0 Отговор
    Циганска работа преиграва мноо ясно то си личи !!!
  • 21 gost Ot Evro zonata na Turkay

    0 1 Отговор
    Ne Obicham Bulgarskite Predavaniya Naprimer Neka dagovorqt TOYA Vip Brother i Magi neznamsi Kakvo izobshto nemi HARESVA Bulgarskite Prostotii ne svirshiha da dadat
  • 22 TROYANEC

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "The Bear":

    11/the Bear казва чистата истина! Аз също познавам и кътните зъби на м...лите! Познавам поне 100 м..ла,от тях 3-4 работят в частни фирми и гледат да плащат що-годе навреме някакви сметки. Другите 96-97 броя м...ли гледат как да те излъжат, как да откраднат и как да не платят сметка. Ако имам власт ще ги изселя на южния полюс/или на Марс безплатно/, да секат и крадат дърва и няма да разреша на горския да им съставя актове за незаконна сеч, няма да ги арестуват по моя заповед за кражби от магазините и за скандалите които ще правят на съседите си! Там ще бъдат напълно свободни да правят каквото си искат!
  • 23 TROYANEC

    2 0 Отговор
    Всички м...ли са с едно и също мислене и манталитет! НЯМА различен циганин! Запомнете го!

    Коментиран от #25

  • 24 бойко

    0 1 Отговор
    Циганите циганите оправдание за тъпаци и некадърници това откраднали онова откраднали неплащат изнасилват.престанете с тия глупости колко цигани познавате които са кредитни милионери,колко цигани познавате които имат тирове и изнасят дърва,колко цигани са наркобосове колко цигани са нужни за да навредят на държавата колкото един примерно с прякор плъха
    познавате ли ченге което да не е корумпирано,познавате ли депутат или политик които да не е излъгал е това вече е циганска работа
  • 25 Смешника

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "TROYANEC":

    Едно време горните касти са ги изгонили от Индия. Нашите м...ли са от най-долната каста - на "недосегаемите", защото никой не искал да се докосва до тях!
  • 26 Бай хой

    0 0 Отговор
    Кой ги гледа тия простотии
  • 27 Даркчо

    1 0 Отговор
    Паразитно племе,живеещо на гърба на честния народец,който си изкарва малките средства с робски труд.Парите отиват по тях.В махалите им пълно с басейни,сателити и скъпи коли.Те не работят,ами от къде вземат тези пари ве???Който ги защитава е 1 дол дренки.
    Относно Vip Brother: искат да изкарат Николай-расист,а Влади-луд.Може би очакват ромите да пращат СМС-и за Бони и така да си избият парите.Жалка пародия и нищо повече.
    П.П Николай има доста повече сиво вещество от 1/2 випове взети заедно..
  • 28 steffan

    1 0 Отговор
    така се правят пари вкарай някаква етническа разпра в българия и гледай сеир всички българи се юрват да гласуват за българина и всички цигани да гласуват за циганката.цигани българи цигани българи кой работел кой крадял едни и същи глупости дрънкат едни и същи глупаци а продуцентите си пълнят джобовете от тези смс-си как иначе ще си избият 300 000лв за памела
  • 29 Валери Бойков

    0 0 Отговор
    Ви е маи не разбирате ,че с тятарът които играете в това предаване можете да предизвикате етнически конфликт особено в селата с преобладаващо циганско население. Режисйорите Не бъдете толку лакоми лакоми за пари а помислете ,че после може да е късно.
  • 30 Димитър Гелев

    1 0 Отговор
    Не познавате циганите! На тях генетически им е заложено да са артисти ,да преиграват ,да лъжат ,да се жалват ,да се изкарват онеправдани и т.н. Това е присъщо за всички цигани не само у нас,но и по света! Това и в исторически аспект си е от край време ,не е от скоро. Добри манипулатори и психолози са -да сте чували за гледачка ,дето да не е циганка ? Така ,че много внимавайте при разговори с цигани на всякакви теми ,за да не се окажете изведнъж безвъзвратно подхлъзнати и измамени!