Last news in Fakti

4 Октомври, 2012 13:51 2 758 2

Кои са новите номинирани в къщата на VIP Brother

  • vip brother-
  • номинирани-
  • къщата

Новите номинирани за изгонване от къщата на VIP Brother са Николай Маринов, чийто отбор загуби поредната игра, Влади Данаилов и майка му Ирен и Бони /Бонка Димитрова/. Това стана ясно снощи, когато се проведоха новите номинации за изгонване от къщата на VIP Brother.

По време на живото предаване Юлиян Константинов , който тази седмица е глава на Къщата, номинира Бони за елиминациите следващият понеделник.

Вторият номиниран е Николай, Той попадна директно в списъка за изгонване, тъй като е капитан на изгубилия отбор.

Актрисата Ирен Кривошиева и синът й Владо Данаилов, които играят като един участник, също ще се борят за оставане в Къщата. Това е втора седмица, в която двамата ще се борят за оставане в Къщата. По време на живото предаване тази вечер VIP Brother. По време на живото предаване VIP Brother накара Влади да свали от хола портрета на своя баща – Стефан Данаилов.

Същевременно конфликтите в Къщата не спира. Влади и Ирен отново се замесиха в скандал с Иван Ласкин. Двете страни си размениха обвинения и остри реплики, докато останалите випове се опитваха да потушат страстите.

Иван Ласкин каза  на Ирен, че синът й е за психиатрия, а тя е неуспял човек, който не става за нищо. В опит да защити майка си, Влади нарече Ласкин пияница и егоист с рехава психика, а Ирен му пригласяше, като нарече актьора пияница и нещастен човек.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    pr.dlioto e za gonene
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Оня ласкин какво изобщо прави там? На никой ли не му прави впечатление че ходи и се заяжда със всички? Той е вътре с мисия от ръководството на играта(нарочно не споменавам името на предаването, защото, като българин не съм съгласен с това име) да създава смут, напрежение и скандали, да проваля мисии и т.н. Този е човек(?) е без грам морал. И ако единия се е изпуснал веднъж, то ласкин пърди всяка минута но през устата.