Last news in Fakti

26 Септември, 2012 17:31 3 423 6

Памела Андерсън първа отпадна от Dancing With The Stars

  • dancing with the stars-
  • памела андерсън-
  • vip brother

Броени дни след като накара българските зрители да вдигнат рейтинга на Нова телевизия Памела Андерсън беше първата звезда, която отпадна от американското реалити Dancing With The Stars: All-Stars.

Малко преди шоуто 45-годишната блондинка написа в Twitter, че очаква "брадвата да падне".

Два часа по-късно това наистина се случи, след като тя и парньорът й Тристан МакМанъс бяха информирани, че трябва да напуснат шоуто. Памела се извини на 30-годишния си партньор, като му каза, че още много неща предстоят занапред и посочи, че може би не се е подготвила добре за шоуто.

По-късно Макманъс заяви пред Access Hollywood, че партньорката му е в добро настроение, въпреки загубата. "Тя се опитва да е сред най-добрите и според мен мисли за себе си по-скоро, че е сред 13-те най-добри, отколкото да се определя като първият загубил”.

Dancing With the Stars е формат на британската BBC Worldwide, създаден през 2004 година. Бързо се разпространява в държави като Австралия, Русия, Бразилия и Китай, както и в много европейски страни.

Dancing With The Stars: All-Stars се излъчва по ABC в Съединените щати и CTV в Канада.

Регламентът събира в една танцувална двойка знаменитост и професионален танцьор.

Сред звездите са професионални и олимпийски спортисти, супермодели, актьори, певци, астронавти и тийн идоли.

Всяка двойка се конкурира за точките на съдиите и публиката. Двойката, която получи най-ниския общ сбор на точките на съдиите и публиката се елиминира всяка седмица, докато останат само победителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър Гелев

    0 2 Отговор
    Старичка е вече....Само някой български загорял чичко на 50г. би и вързал!И ще е много щастлива ,вервайте ми!
  • 2 Бай Онзи

    1 0 Отговор
    Митак, не ми са прай на важен!
  • 3 Милен Николов

    0 0 Отговор
    Нали събра мангизите пък болия лявата гърда сега.
  • 4 XXX

    0 0 Отговор
    Кога си тръгна от българия? Кога успя в друго предаване да участва, че и да отпадне?! Явно нещата в BG винаги са "синхронизирани" по доста подреден и определен начин, пък било и представяни пред гражданите, посредством някаква си лъжа. Онази простотия никога не съм я гледал, но чух, че е трябвало да е в BG една 7-ца, а се е махнала, защото е нямало топла вода... Е, явно е било уговорено да е BG само 2 дни, то така излиза!!!!!!!!
  • 5 никсън

    0 0 Отговор
    бързи пари и в биг брадър и в танцуващия с вълци !!!!
  • 6 Дядо поп

    0 0 Отговор
    Пък ми се струва ,че май и понамирисва.Тя си е лелка вече няма какво да се лъжем.Ама винаги се намират ахмаци.