Last news in Fakti

29 Ноември, 2012 11:28 1 873 0

Бен Афлек е шоумен на годината

  • бен афлек-
  • шоумен-
  • награда-
  • режисьор-
  • актьор

Известният актьор и режисьор Бен Афлек бе обявен за шоумен на годината от списание "Ентъртейнмънт Уикли".

Звездата получил наградата, заради отличните си актьорските умения и режисьорските качества във филма "Арго", който разказва истинска история за тайното извеждане на шестима американски заложници от Иран през 1980 г.

Лентата спечели симпатиите на публиката по цял свят и се превърна във фаворит за Оскар за най-добър филм на церемонията догодина.

"Той режисира няколко филма преди време, но достигна истински връх в кариерата си през 2012-та. Афлек ще се конкурира със Стивън Спилбърг и много други страхотни режисьори на церемонията по раздаването на Оскарите", заяви главният редактор на "Ентъртейнмънт Уикли" Джес Кегъл.

"Джордж Клуни написа статия за него в списанието, в която разказва как е станал толкова велик режисьор от световна класа. Прекрасно е, че е израснал и никога не е позволявал на провала или на успеха да го съсипе. Той е прекрасен пример как да живеем и да работим", допълни Кегъл.

Клуни стана продуцент на "Арго", след като предложи Афлек да изпълни главната роля и да режисира филма.

Миналата година наградата  шоумен на годината получи звездата от "Хари Потър" Даниел Радклиф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА