Last news in Fakti

24 Август, 2022 08:23 1 929 1

Стана ясно къде ще положат урната на Ан Хейш

  • ан хейш-
  • холивуд-
  • гробище-
  • урна

Джуди Гарланд, Мел Бланк, Мики Руни, Марион Дейвис и Сесил Б. Демил са само част от големите имена, които са погребани в "Холивудското гробище"

Стана ясно къде ще положат урната на Ан Хейш - 1
Снимкa: БГНЕС

Ан Хейш ще почива заедно с някои от най-големите имена в шоубизнеса на "Холивудското гробище" в Лос Анджелис. Тялото на звездата беше кремирано на 18 август, а останките ѝ ще бъдат погребани на известното място, според смъртния акт, получен от "E! News", пише dir.bg.

Джуди Гарланд, Мел Бланк, Мики Руни, Марион Дейвис и Сесил Б. Демил са само част от големите имена, които също са погребани там.

По-рано този месец 53-годишната актриса блъсна своя Mini Cooper в къща в Лос Анджелис, който след това избухна в пламъци.

Нейният представител заяви пред "Page Six", че тя е получила тежка аноксична мозъчна травма, която е изисквала да бъде на поддържащи живота ѝ апарати, и тежки изгаряния, които са наложили хирургическа намеса. Актрисата е изпаднала в кома и не е дошла в съзнание.

Съобщава се, че разследващите са успели да установят, че по време на катастрофата тя е била под въздействието на кокаин.

Седмица по-късно, на 12 август, звездата е обявена за клинично мъртва, но остава на животоподдържащи апарати, за да може за органи да бъдат намерени реципиенти.

Същия ден представителят на Хейш публикува изявление за нейната кончина.

"Днес загубихме една ярка светлина, добра и най-радостна душа, любяща майка и верен приятел", гласеше изявлението.

"Ан ще ни липсва много, но тя продължава да живее чрез прекрасните си синове, емблематичното си творчество и страстното си застъпничество. Смелостта ѝ, че винаги отстояваше своята истина, разпространявайки посланието си за любов и приемане, ще продължи да оказва трайно въздействие."

Според съдебния лекар на окръг Лос Анджелис актрисата, която през 90-те години на миналия век се прочу с Елън ДеДженерис, е починала от вдишване на дим. Като фактор, допринесъл за смъртта ѝ, е посочено и счупване на гръдната кост.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.