Last news in Fakti

6 Юли, 2023 10:32 3 322 8

Ален Делон се присъедини към жалбата на децата си срещу жената, с която живее

  • ален делон-
  • актьор-
  • иск-
  • жалба-
  • деца-
  • съжителство

Ако спътницата на актьора бъде призната за виновна, я грози глоба до 45 хиляди евро, както и ефективна присъда от 3 години затвор

Ален Делон се присъедини към жалбата на децата си срещу жената, с която живее - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Децата на френския актьор Ален Делон подадоха жалба в съда срещу спътницата на баща им Хироми по обвинения в тормоз и незаконно присвояване на личната му кореспонденция, съобщи АФП, като цитира адвоката им Кристоф Айела.

Юристът каза, че 87-годишният Ален Делон се е присъединил към иска срещу 66-годишната си спътница в писмено изявление. Жалбата е подадена в Монтаржи, департамент Лоаре, от трите деца на френската кинозвезда - Анушка, Ален-Фабиен и Антъни Делон, пояснява БТА.

"След сърдечно-съдовите проблеми на актьора през 2019 г. тази жена се премести в дома му и стана все по-агресивна, с унизително и оскърбително отношение към него и децата му", казва в изявление адвокатът на децата на Делон.

Тя "постоянно изолира Ален Делон от близките му приятели и семейството му, като използва заплахи. Системно контролира телефонните му разговори и личните съобщения. Отговаря вместо него... и се опитва да получава пощенските му пратки. Пречи на децата му да го посещават редовно, както винаги са го правили. Тя е авторитарна и заплашителна, като дори стига дотам, че малтретира по недопустим начин кучето на Делон", казва още адвокатът Кристоф Айела.

Според френското наказателно право за подобни действия може да бъде наложена присъда до три години затвор, както и глоба до 45 000 евро.

През 2017 г. Ален Делон обяви края на кариерата в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се снима в повече от 90 филма сред които "Роко и неговите братя", "Гепардът", "Басейнът", "Зоро".

На филмовия фестивал в Кан през май 2019 г. Делон бе удостоен с почетна "Златна палма" за цялостната си кариера в киното.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тоя нали преди няколко

    9 14 Отговор
    години се кълнеше че му писнало и щял да си слага край на живота.
    Или си мисли че играе в нов филм
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 1 Отговор
    господин Делон е с инсулт Никой нее Застрахован от инфаркт инсулт рак иТн
  • 3 Мдааа

    19 1 Отговор
    Поредното Йоко решило да се облажи от някой известен, тъмната страна на японките!

    Коментиран от #5

  • 4 ганю

    8 1 Отговор
    Тази е мафиотска кучка застреляй я
    или плати на някой да го стори
  • 5 Патурко

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мдааа":

    Тъмната Страна на Всяка Една Жена! Докато си здрав, прав , корав и бачкаш за да я осигуряваш няма проблем! Проблемите ти започват като грохнеш и се разболееш ....
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 3 Отговор
    Е..си децата!!!!едно от тях не се е погрижило за родителят си!
  • 7 Соваж бейби

    5 3 Отговор
    Малко му е било,плаща си кармата за извънбрачното негово дете ,изоставено като ненужна вещ без да прояви бащенски чувства и подкрепа,не е нужно да се жени за майката а да бъде баща .Дори не се е засрамил и от собствената си майка която е полага за детето.А сега това не е ли карма жена да го тормози и Антъни не съжелявам същото г..о като баща си .
  • 8 зрител

    1 0 Отговор
    абе, тоя не се ли евтаназира !?