Last news in Fakti

29 Октомври, 2013 14:32 1 509 2

50 Cent отърва затвора

  • 50 cent-
  • домашно насилие

Изпълнителят се е споразумял с прокуратурата и получи три години пробация

Рапърът 50 Cent няма да влезе в затвора. Той бе обвинен в  побой над бившата си приятелка, както и вандализъм след като потроши апартамента й през юни, пише светският сайт tmz.com.

Изпълнителят се е споразумял с прокуратурата и получи три години пробация, след като не оспори обвинението, че е нанесъл материални щети на стойност 7 100 долара. Останалите  обвинения срещу него са били свалени.

Ако беше признат за виновен по всички тях, 50 Cent можеше да лежи в затвора пет години и трябваше да заплати глоба от 46 000 долара.

Срещу 38-годишния рапър бяха повдигнати пет обвинения - едно в домашно насилие и четири във вандализъм. Той пледира „невинен“ скоро след повдигнатите обвинения и започналия процес, но съдията все пак нареди той да стои настрана от бившата си приятелка Дафни Джой, която е майка на второто дете на рапъра. Той трябваше да предаде и всичките си оръжия.

50 Cent  бе осъден днес до 3 години пробация и 30 дни общественополезен труд. Той също се съгласи да възстанови паричната стойност от 7100 долара за нанесените щети в апартамента на Джой.

Все още не е ясно дали рапърът ще си получи оръжията обратно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comments

    2 1 Отговор
    Типичен ОЛИГО...!
  • 2 Калоян Велинов

    0 0 Отговор
    ПЕСНИТЕ МУ МИ ХАРЕСВАТ