Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 09:52 1 912 9

Мира Добрева излезе за първи път след операцията, вижте къде отиде (ВИДЕО)

  • мира добрева-
  • операция-
  • пирогов

Водещата е посетила манастира "Свети Димитър" в с. Лозен

След претърпяната спешна операция на стомаха и последвалите усложнения в здравословното състояние на Мира Добрева, тя вече е по-добре и лека-полека се възстановява. Самата Добрева публикува в своите социални мрежи интересно видео, което е направено при първото ѝ излизане след операцията, пише Actualno.com.

Водещата е посетила манастира "Свети Димитър" в с. Лозен, където открива благодат и съветва всички, които могат, също да го посетят, за да усетят магията на това място.

Добрева публикува и своя снимка от престоя си в "Пирогов", на която благодари на "своята нова приятелка", както нарича тя дамата, с която се е запознала в болницата. От снимката може да се направи заключение, че става дума за жена, която работи в "Пирогов" и покрай грижите за Мира Добрева двете са се сприятелили и са се сближили.

"Мога да стана приятел с всеки. Никога не съм делила хората - кой от какъв сой е, кой от какво село е, кой с каква вяра е и какъв цвят на кожата има. Ето, от Пирогов си тръгнах с нова приятелка. Тя има топло сърце, чиста дънкова ризка, идеално поддържан маникюр и мирише на теменужки. Пред Бога всички сме равни. Старая се да не забравям това всеки път, когато егото ми си подаде носа и понеча да си повярвам, че знам или мога нещо повече от някой друг.", написа Добрева под снимката и предизвика одобрението на своите последователи.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамаджанков

    10 5 Отговор
    Липосукция, филъри, пластмаси. И евтина PR драма със сълзи и сополи. Проста женица!
  • 2 Ми, там ще отиде, там е спасението.....

    3 0 Отговор
    Животът ни е низ от изпитания, поредица то премеждия и т. н.
  • 3 Хе-Хе

    5 3 Отговор
    Като гледам, не е било само стомаха, а хубавото и преди лице! Господи, докъде стигнаха хората, че умишлено да се загрозяват! Не е трудно да се предвиди перспективата - психиатрия, манастир, отшелничество или цигански катун! Веднъж в предаването и я чух, че вного обича циганите! вижда се и от новата приятелка санитарка в Пирогов!
  • 4 Анализатор

    9 2 Отговор
    Зад това "миловидно" лице,стои един тежък,гаден характер.Това видяха зрителите в онова тв предаване преди години.
  • 5 Благодарско

    7 1 Отговор
    Хубаво е че ни уведомявате за здравето на тази госпожа. Сега ще можем да спим спокойни, защото нейното здраве притесняваше цяла българия. Толкова простотии, само да има какво са пишат и да си вземар хонорарите. Сериозен вестник
  • 6 Ми ,така де..

    4 1 Отговор
    Давайте ежедневен бюлетин за здравето и.Еритроцити,левкоцити.Какво уринира-одеколон и ако да,коя марка.Ами не може така.Ние,почитателите сме в стрес.Изживяваме заедно личната и трагедия.
  • 7 Стига вече!

    3 1 Отговор
    Отвсякъде "изскача" тази досадница. Тя е за психиатрия спешно. Не се трае.
  • 8 леле бате

    1 1 Отговор
    Мноооо страшна бе...
  • 9 И какво ни интересува

    0 0 Отговор
    драмата на тая пача?