Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 17:19 2 756 5

Едно от племената в “Игри на волята” се разпада още тази вечер

  • игри на волята-
  • племена-
  • амазонки-
  • гладиатори-
  • старейшини-
  • разпадане

Войната между Амазонките, Гладиаторите и Старейшините навлиза в нова фаза

Тази вечер в “Игри на волята” предстои един от най-важните сблъсъци за трите племена. Амазонките, Гладиаторите и Старейшините ще се изправят в безмилостна битка за спасение, а загубата за някои от тях ще бъде пагубна. Кое от племената ще се разпадне и как ще се промени ходът на играта, гледайте в 20:00 часа по NOVA.

След грешния залог в съботната кастинг битка, Михаил Кръстев от Гладиаторите беше отлъчен и още тази вечер ще се присъедини към Амазонките, които бедстват на Дивата река. Жълтите в състав Теодора Мудева, Мария Оряшкова, Теодора Маринова и Момчил Василев в момента са най-малобройното племе.

Конфликтите между участниците ще отключат сериозни въпроси и съмнения във всеки един от тях, а опасенията за саботаж при Гладиаторите ще продължат да бъдат на дневен ред. За да се спасят от надвисналия риск, Амазонките, Гладиаторите и Старейшините ще трябва да преодолеят тежко многокомпонентно трасе, което ще изпита възможностите им до краен предел.

Победителите от днешната битка ще се спасят и ще получат привилегията да избират първи кого от загубилите да плячкосат. Основателни ли са притесненията за саботаж и кое племе ще се наложи да свали бойния си флаг?

Не пропускайте ключовата битка на трите племена тази вечер от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха Хо

    8 2 Отговор
    Очеизвадно е,че продукцията с помоща на Мудеви разпада Амазонките.
  • 2 Знаем целия сценарий

    3 4 Отговор
    В интернет има и договора за участие . Ако една игра не е добре за пред камерата се преиграва ,ако трябва няколко пъти . Пише кой кога напуска ,кой печели както и парчета от сценария им
  • 3 Гост

    11 3 Отговор
    Тая Мудевата е адски проста,дразнеща и гадна,а и грозна

    Коментиран от #4

  • 4 ......па

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Надявам се тази седмица да лиши зрителя от присъствието си и нейните тъпи синхрони които продукцията пробутва.Да си ходи при злобния ревльо.
  • 5 Племена

    2 2 Отговор
    Дебили, Малоумници, Простакеси. Като публиката им.